Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.

Mijn gegevens


Ik ben geïnteresseerd in:

Met deze informatie kunnen wij onze service optimaliseren.

Ik heb jullie site gevonden via:


Heb je al een account? Inloggen

Stanskaartjes: hoe werkt het?

24 August 2018 / Dorien

Geboortekaartjes met bijzondere vorm

Bijzondere geboortekaartjes!

Geboortekaartjes met een bijzondere vorm kan je ook bij ons online zelf ontwerpen. Maar er staan ineens allemaal lijntjes op, en hoe krijg je de proef dan binnen en hoe werkt het met de oplage? We leggen graag uit hoe het precies werkt met de bjizondere geboortekaartjes, de Labels & Tags collectie!

Stansen: een extra bewerking

De kaartjes uit de collectie Labels & Tags zijn zogenaamde stanskaartjes. Deze kaarten worden 'gestanst' om een andere vorm te krijgen (anders dan kaartjes met rechte lijnen). Hiervoor ondergaan de kaartjes een extra bewerking op de digitale stansmachine. Deze snijdt de kaartjes op basis van de stansvorm die wij met het kaartje meegeven (rond, wolkjes, hoekjes, alles is mogelijk). Dit is de roze lijn die je ziet zodra je het kaartje online op onze site gaat bewerken.

Online zelf bijzonderen geboortekaartjes maken

In de editor zie je online roze lijnen staan in het programma.

Proefkaart: deze wordt nog niet gestanst

Je kan dus online zelf de stanskaartjes opmaken. Soms vraagt het wel wat extra inspanning, want bij de Vouwkaartjes met een ster, wolkje of hartje moet je bijvoorbeeld ook tekst op de kop plaatsen. Je mag onze vormgevers natuurlijk altijd om hulp vragen als je het zelf lastig vindt. Je kan in het online programma goed zien waar de ster, hart of wolkje straks wordt uitgesneden. Daar kan je met je tekst goed rekening houden. Verder kan je dus je eigen achtergrond, teksten en illustraties in het kaartje plaatsen. Ook een foto is mogelijk! Heb je je kaartje helemaal naar wens opgemaakt, bestel dan een proefkaart. De proefkaart krijg je ongestanst thuis, mét de roze lijnen zodat je wel ziet of je teksten goed in de vorm staan. Als je proefkaart naar wens is, staat alles klaar in je account en hoef je na de geboorte alleen nog maar de laatste gegevens aan te passen, voordat je de bestelling afrond.

Gratis proefkaartje bijzonder geboortekaartje

Als je proefkaartje binnenkomt, is deze nog niet gestanst, alleen gesneden en gerild.
Je ziet de roze lijnen nog staan om aan te geven waar de stans komt.

Proefkaartje labelkaartjes

Bij de proefkaart zijn de labelkaartjes nog niet los, maar als 1 vel met roze lijnen
ter indicatie waar de stansvorm loopt.

Oplage: geen roze lijnen meer!

Is jullie kindje geboren, dan kan je de laatste gegevens online zelf aanpassen en jullie kaartjes direct bestellen! Bij oplages verwijderen we de roze lijnen en wordt de kaart gestanst door de machine. Deze kaartjes hebben daarom een extra dag levertijd. Je ontvangt dan de kaartjes los of je hoeft alleen nog maar de stansvorm eruit te drukken.

Labelkaartjes

Bij de oplage worden de labels los geleverd en kan je de kaartjes zelf aan elkaar binden.

Kaartjes zelf in elkaar zetten

De kaartjes ontvang je ongevouwen, met wel zitten er alvast rillen waar de vouw moet komen. Zo blijven de kaartjes het mooist. Je moet de kaartjes zelf in elkaar zetten, dus de labeltjes aan de kaartjes binden. Het touw wordt niet meegeleverd. We merken dat zoveel mensen andere kleur wensen hebben en andere kleuren touw wensen, dat wij aanraden om je eigen touw op tijd in huis te halen. Het touw van ons voorbeeld hebben we gewoon bij Albert Heijn vandaan.

Bijzondere vorm voor je geboortekaartjes

Bij de oplages worden de kaartjes gestanst geleverd, met de rillijnen. Je kan de kaartjes zelf vouwen, de vorm er (makkelijk) uitdrukken en met een touwtje naar wens aan het kaartje binden.

Tip voor leuke touwadresjes:

Je kan een mooie collectie Twine touw van Garni vinden bij Dreamkey

Ook dit touw is heel leuk, online bij Loods 5

ONDERWERPEN: Geboortekaartjes , labels

REACTIES

Er zijn geen reacties beschikbaar.

PLAATS EEN REACTIE

Je emailadres zal niet getoond worden bij je reactie.