Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.

Mijn gegevens


Ik ben geïnteresseerd in:

Met deze informatie kunnen wij onze service optimaliseren.


Heb je al een account? Inloggen

Hippe geboortekaartjes

12 May 2016 / Nathalie

Spot de trends!

Hippe geboortekaartjes

Wat zijn de trends en hoe vind je hier het leukste geboortekaartje bij. Wij zetten 10 van de leukste trends voor je op een rij bij het vinden van echte hippe geboortekaartjes:

1. Zwart Wit

It’s black, it’s white - Yeah, yeah, yeah! Zwart wit zien we terug in interieurdesign, kinderkleding en in de bladen. Het is lekker stoer en leuk voor jongens- en meisjes geboortekaartjes. En vind je het wat hard, combineer zwart wit dan eens met een zachtere kleur; pistache groen, zachtgeel of poederroze. Bekijk ook de zwart wit collectie van Lief Leuk & Eigen!

2. Scandinavisch

Abba, Ikea, het Noorderlicht - komt het uit een van de Scandinavische landen - dan houden wij ervan. De Scandinavische stijl is vaak clean, wit en gecombineerd met wat stoere elementen, mooie prints en strakke patronen. Ook heel mooi op een geboortekaartje!

3. Boho

Tipi’s of wigwams (of hoe die puntige tentjes waar Indianen uit het Wilde Westen in wonen ook mogen heten...) en pijlen in alle stijlen. Het is schattig én stoer. Ook bergen en beren en mooie veren passen hier heel goed bij. Zoals dit geboortekaartje Lotte!

4. Watercolor

De gekleurde waterverf spetters vliegen ons om de oren. Mooie kleurverlopen en prachtig transparant. Lekker licht en fris - te gek voor op ieder geboortekaartje!

5. Goud

Live your life like it’s golden! Gouden elementen op je kaartje. Chique zonder over de top te zijn. Kaartjes met goudfolie zijn erg mooi en helemaal van nu!

6. Kraft papier

Stoer en hip met een echt paper-feel. Het lichtbruine kraft papier heeft een industrieel tintje en dat is juist zo mooi in combinatie met kleur of zwart wit. Het zorgt voor een leuk contrast. Deze kaartjes zijn gedrukt op papier met structuur het mooist, bijvoorbeeld op Klassiek papier extra dik. Mooi stevig en het lijkt net echt kraft karton.

7. Silhouetten

Geboortekaartjes met silhouetjes, van dieren en een wereldbol met allerlei vrolijke elementen erop. De vormen zijn simpel en sfeervol en met een mooie tekstopmaak is dit een superleuk stijltje voor je geboortekaartjes. En wil je het helemaal zelf bedenken - dat kan ook. Je kan bijna alle geboortekaartjes helemaal zelf maken. Zelf afbeelding, kleur en opmaak bedenken, wat wil je nog meer!

8. Tropisch

Bladeren, veren, flamingo’s noem maar op - lekker tropisch en vrolijk - leuk voor zomerbabytjes maar ook als je in de laatste maanden van het jaar uitgerekend bent kan een tropisch kaartje heel goed. Always Summer on the inside!

9. Handlettering

Met de handgeschreven teksten hebben iets speels. Sierlijk, strak of lekker krullerig. Met of zonder grappige tekeningetjes en extra leuk in combinatie met een foto van een lief klein kindje.

10. Labels & Tags

Ophangen is het nieuwe neerzetten! Label geboortekaartjes zijn helemaal te gek - je kunt ze niet neerzetten maar des te leuker zijn ze aan het prikbord, een kek knijpertje of ingelijst! De vorm is speels en met een mooi lint of stoer bakkerstouw maak je een label helemaal af! Ook geboortekaartjes met een unieke stans en een schattige tag zien we voorbij komen - we looove it!

Alle trends bij elkaar zien? Je vindt ze overzichtelijk bij elkaar op onze pagina Hippe geboortekaartjes. Kies jouw stijl.

REACTIES

Er zijn geen reacties beschikbaar.

PLAATS EEN REACTIE

Je emailadres zal niet getoond worden bij je reactie.