Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.

Mijn gegevens


Ik ben geïnteresseerd in:

Met deze informatie kunnen wij onze service optimaliseren.


Heb je al een account? Inloggen

Geboortekaartje voor een broertje!

04 November 2016 / Nathalie

De mooiste geboortekaartjes voor een broertje

Groot nieuws! Er komt een 2e kindje bij!

En je weet het al, jullie oudste krijgt een broertje en gaat jullie huis op z’n kop zetten! Nog meer liefde en gezelligheid. Ja, we houden het even rooskleurig - de slapeloze nachten, krampjes, tandjes en het luierfest negeren we even! (#babyterror...)

De voorpret bij een tweede of derde kindje is misschien wel groter als bij de eerste. Je weet immers van de spannende dingen dat het ook mee kan vallen. Je lijf lijkt wel een soort memoryfoam en de oh zo, noodzakelijke must haves zijn al in huis en klaar om opnieuw ingezet te worden voor de spruit in aantocht. Blijft over: Fun shoppen, de babykamer inrichten, een geboortekaartje uitzoeken én het gewone leven omdat het gezinsleven in volle vaart door gaat!

Samen op het kaartje

Een van de gouden momenten is de oudste vertellen dat er een broertje bijkomt. De 9 maanden duren voor zo’n kleine een eeuwigheid maar het kusjes geven aan de baby, lees buik blijft het aller-aller-schattigste wat er is. De blijdschap van de trotse grote broer of zus is extra leuk om te verwerken in het geboortekaartje! Dit kan door een leuke aankondigingstekst te gebruiken, een gedichtje namens de oudste of door de illustraties van het geboortekaartje.

Lees ook: 4x een reden waarom een broertje krijgen zo leuk is!

Lieve plaatjes

Bij Lief Leuk & Eigen vind je veel geboortekaartjes voor een broertje (maar natuurlijk ook voor een zusje), voor een 2e kindje, 3e of 4e kindje. Een echt familiekaartje. In verschillende collecties en stijlen! Bekijk ze allemaal. Hartverwarmend zijn de silhouetten met een klein broertje en grote zus of andersom. En in allerlei vormen mogelijk: kindje in de bolderwagen de oudste ervoor. Samen vliegeren, spelen of schommelen!

 

Hoe kondigen jullie de komst van een broertje aan? Laten jullie de oudste kindjes wel of geen rol spelen op het geboortekaartje? Laat het ons weten!


Ook de lieve illustraties in de kaartjes van Ellabellaboem en Gribbeltje zijn perfect voor een geboortekaartje voor een broertje. Hier een kleine sneakpeak...

 

De leukste geboortekaartjes voor een broertje

ONDERWERPEN: Broertje of zusje

REACTIES

Er zijn geen reacties beschikbaar.

PLAATS EEN REACTIE

Je emailadres zal niet getoond worden bij je reactie.