Fotostrip geboortekaartjes

14 February 2017 / Dorien

Yeah, een geboortekaartje met jouw kindjes eerste 'selfie'. Nieuw in onze collectie: een fotostrip geboortekaartje! Een stoere enkele kaart met een extra strip met foto's van jullie kindje - ook wel een photobooth genoemd. Deze 2 kaartjes bind je bijvoorbeeld aan elkaar met een stoer touwtje. Leuk leuk leuk. Wij zijn errug enthousiast! We hopen jullie ook.

   

Helemaal leuk is dat je dit geboortekaartje zelf kan maken. Alle onderdelen staan los & open. Je kan zélf de achtergrond aanpassen, een ander kleurtje kiezen, andere strooielementen of silhouetjes... Leef je uit en maak jouw mooiste kaartje! En wij zouden Lief Leuk & Eigen niet zijn als je ons niet kan bellen om om advies te vragen.

De foto's van het kaartje kan je ook zelf plaatsen. Het is wel belangrijk dat de foto's op het juiste formaat (vierkant) worden ingeladen. Dat kunnen wij eventueel ook voor jullie doen. Mail ons je foto's en we plaatsen deze in het juiste formaat in je kaartje, dan kan je daarna zelf weer je kaart verder ontwerpen.

Vooraf bestel je alvast een proefkaartje (de eerste 2 krijg je bij ons gratis) want dan kan je zelf even kijken hoe de kleuren uitkomen. Een roze kleur kan bijvoorbeeld heel anders overkomen op extra dik of op klassiek extra dik papier. Wij zijn fan van dit laatste papiersoort omdat deze zo mooi oogt, bijna karton. Wel wat duurder maar geeft jouw kaartje wel dat extra luxe gevoel. Het proefkaartje zit nog aan elkaar en met de roze 'snijlijnen'. Belangrijk is om bij de proefkaart op te letten dat alle teksten netjes en ruim binnen deze roze lijnen zijn geplaatst.

Kindje geboren? Foto's geplaatst? Laatste teksten en gegevens aangepast? Dan kan je de kaartjes gaan bestellen! Vergeet niet je enveloppen en sluitstickers mee te bestellen zodat je je kaartjes extra mooi kan verzenden. De oplage ontvang je ZONDER roze lijn en de fotostrip ontvang je los van de kaart. Thuis kan je je touwtjes om de kaart binden, in de envelop schuiven en op de post doen! Let op, belangrijk om te weten is dat de kaartjes  wel een extrra dag levertijd hebben, aangezien ze een extra bewerking hebben.

De geboorteaankondiging van jullie kindje is zo helemaal compleet.

Op zoek naar geboortekaartjes die net iets anders zijn? Kijk ook eens op onze Label & Tags pagina!
Of zoek je geboortekaartjes in scandinavische sfeer? Deze vind je hier!
Vragen over dit kaartje? Bel of mail gerust hoor! Daar zijn we voor.

ONDERWERPEN: Geboortekaartjes, tags, labels

REACTIES

Rachel Atze2016-11-24 11:26:12
Beste, Is het mogelijk om alleen een fotostrip bij jullie te bestellen? Ik ben 5 december uitgerekend en heb de geboortekaart al elders laten maken. Maar ik vind de fotostrip heel leuk en die zou ik willen toevoegen aan de geboortekaart. Met vriendelijke groet, Rachel Atzei

PLAATS EEN REACTIE

Je emailadres zal niet getoond worden bij je reactie.