Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.

Mijn gegevens


Ik ben geïnteresseerd in:

Met deze informatie kunnen wij onze service optimaliseren.


Heb je al een account? Inloggen

Ellabellaboem geboortekaartjes

30 January 2018 / Nathalie

de liefste geboortekaartjes van Ellabellaboem

Lief, leuk en heel bijzonder zijn de geboortekaartjes van Ella Scholtens ofwel Ellabellaboem! Sinds 2013 zijn de ontwerpen van Ellabellaboem bij Lief  Leuk & Eigen te bestellen en daar zijn we heel trots op. De geboortekaarten hebben allemaal de vier-het-leven-factor! De kindjes zijn schattig en stoer tegelijk en de illustraties zijn met zoveel aandacht gemaakt – dat straalt er vanaf.

Ella’s werk speelt ook in op de seizoenen: ze heeft de liefste winterse geboortekaartjes maar ook de vrolijke kaartjes in teken van de lente en de zomer en de warmte van de herfst.

Geboortekaartje zwart wit ellabellaboem
geboortekaartje elle met zusjes

 

En vind je het leuk om de trotse grote broer of zus ook mooi op het geboortekaartje te zetten dan biedt de collectie van Ellabellaboem ruime keuze! Er zijn genoeg varianten van de kaartjes met een grote broer of zus erbij in de illustratie. Of geboortekaartjes voor een derde of vierde kindje! Wat ook zo mooi is aan de illustraties, is dat het aandachtspunt, het nieuwe kindje blijft in het ontwerp! Want het is immers zijn of haar geboortekaartje!

 

geboortekaartje met wiegje ellabellaboem
geboortekaartje op maat van ellabellaboem
 

Wil je een ontwerp op maat van haar hand dan kan dat ook! Je geeft aan Ella door wat je wensen zijn; wil je bijvoorbeeld de grote broer of zus ook op het kaartje, jullie huis of bijzondere plek of gewoon andere kleurstellingen in het kaartje? Ella gaat met jouw wensen aan de slag en maakt dan een illustratie die past bij jullie wensen. Hier wordt vervolgens een mooi geboortekaartje van gemaakt. Zo heb je echt een uniek geboortekaartje! Bij een ontwerp op maat is het wel fijn om vooraf even te informeren naar de benodigde tijd!

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie! Mail: team@liefleukeneigen.nl of bel: 0251-200203.

Bekijk ook:  het vlog van SuperSaar: geboortekaartjes uitzoeken bij Lief Leuk & Eigen

bijzonder mooie geboortekaartjes van Ellabellaboem

REACTIES

Er zijn geen reacties beschikbaar.

PLAATS EEN REACTIE

Je emailadres zal niet getoond worden bij je reactie.