Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.

Mijn gegevens


Ik ben geïnteresseerd in:

Met deze informatie kunnen wij onze service optimaliseren.


Heb je al een account? Inloggen

Een bijzonder geboortekaartje

17 October 2016 / Dorien

Een geboortekaartje is de aankondiging van een heel bijzonder moment uit jullie leven en dat doe je maar één keer (per kind dan he). Dus wil je natuurlijk het liefste een kaartje dat helemaal bij jullie past. Of het nu de kleurtjes uit de kinderkamer zijn, een eigen idee voor een illustratie of het formaat... een geboortekaartje mag iets 'eigens' hebben. Daarom is het bij Lief Leuk & Eigen ook mogelijk om een ontwerp op maat te laten maken. Of een bestaand ontwerp iets aan te passen naar eigen wens. Er is zoveel mogelijk! Hierbij een kleine greep uit de mogelijkheden:

Speciale-geboortekaartjes: met fluor

Wil je een geboortekaartje met fluor? Dat kan! Dan drukken we niet digitaal maar in offset, met speciaal gemengde kleuren. Dit is een speciaal geboortekaartje die wij voor je opmaken. Wil je meer weten? Vraag dan gerust vrijblijvend een offerte aan!

Pas een bestaande geboortekaartje helemaal aan

Alle kaartjes in onze collectie kan je aanpassen of aan laten aanpassen. Bijvoorbeeld de DIY collectie kan je helemaal zelf samenstellen. Daar is de beeldbank helemaal vrij en open en kan je zelf kleine of grote aanpassingen doen. En we kijken graag met je mee en geven tips en trics om je kaartje helemaal af te maken.

Ontwerp op maat? Ook dat is mogelijk!

We hebben diverse leuke designers die ook een ontwerp op maat maken. Zoals Gribbeltje, Jeanette of Ellabellaboem bijvoorbeeld. Zo kan je je kaart helemaal naar eigen wens laten tekenen, illustreren en opmaken! Hoe bijzonder is dat. Bijvoorbeeld door Jeanette... Zij kan met acrylverf maar ook een pentekening met watercolor maken. Zoals dit leuke kaartje met een tipi (binnenkort in de collectie!)

ONDERWERPEN: Geboortekaartjes

REACTIES

Er zijn geen reacties beschikbaar.

PLAATS EEN REACTIE

Je emailadres zal niet getoond worden bij je reactie.