Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.

Mijn gegevens


Ik ben geïnteresseerd in:

Met deze informatie kunnen wij onze service optimaliseren.


Heb je al een account? Inloggen

Checklist geboortekaartjes bestellen

08 April 2019 / Dorien

Je geboortekaartje staat helemaal klaar en het is wachten op de kleine! Je hebt alle puntjes op de i gezet en je bent helemaal blij met het door jou ontworpen kaartje. Alleen de laatste gegevens hoeven straks nog ingevuld te worden. Dat kan je partner straks makkelijk even doen. Toch?

Bevalstress van de partner

We zien vaak dat de eerste dagen direct na de geboorte hectisch zijn, vooral voor de partner. Die rent van hot naar her voor diverse kleine boodschapjes en is ook nog eens net papa geworden. Het hoofd loopt over. Vooral als het ook nog de eerste spruit is. Het bestellen van de geboortekaartjes op het moment suprême, kan dan best nog even een gedoe zijn.

Goed voorbereiden is het halve werk

Met deze checkllist geef je je partner direct een helder en duidelijk overzicht van wat er moet worden besteld. Geen twijfel meer. Welke bestanden moet hij gebruiken, moet hij (of zij) wel of geen enveloppen bestellen en staan de adressen al klaar in het account? Een fijn lijstje dat net even helpt het overzicht te bewaren in deze hectische periode en er voor zorgt dat de bestelling in een keer goed gaat. Vul hem in, bewaar hem bij je documenten voor rondom de geboorte en je bent helemaal klaar om te bevallen. Afgevinkt!

Checklist geboortekaartjes bestellen

 

REACTIES

Er zijn geen reacties beschikbaar.

PLAATS EEN REACTIE

Je emailadres zal niet getoond worden bij je reactie.