Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.

Mijn gegevens


Ik ben geïnteresseerd in:

Met deze informatie kunnen wij onze service optimaliseren.


Heb je al een account? Inloggen

3 redenen om voor een langwerpige geboortekaart te kiezen!

21 April 2017 / Nathalie

Wat kies jij?

Momenteel is er een nieuwe trend gaande in geboortekaartjes-land en dat is de trend van de langwerpige kaarten. Wat maakt dit formaat nu zo populair? 3 redenen voor jou op een rijtje!

1.Ruimtelijk & chique

Langwerpige geboortekaarten hebben een stoere en tijdloze uitstraling. Door de eenvoud van het rechtopstaande formaat, krijgen de teksten en de illustraties mooi de ruimte. Als er wat meer witruimte om de tekst heen staat, ziet dit er stijlvol uit. Net als bijvoorbeeld een mooie letterpress-achtige opmaak van de tekst. Alle tekst strak uitgelijnd als een tekstblok. Prachtig!

2. Standing strong!

“Kun je zo’n geboortekaartje wel leuk neerzetten?” en “Blijft zo’n langwerpig kaartje dan wel staan?”.
Ja en ja! Een enkelzijdige geboortekaart, (lees: kaart die alleen een voor- en achterkant heeft) blijft uiteraard niet uit zichzelf rechtop staan. Maar wordt de kaart ergens tegenaan gezet, dan blijft deze door onze mooie stevige papiersoorten heel goed staan. Ook zijn er van die leuke houtenblokjes te krijgen waar tussen de kaart goed blijft staan. Degene die de kaart ontvangen hangen hem net zo makkelijk op het prikbord.

3. Opvallend

Heel eerlijk gezegd, showen deze geboortekaartjes nog mooier het grote geboorte-nieuws dan de andere formaten kaartjes. Dit komt omdat je ze neerzet of leuk ophangt met tape of een punaise. Zo kijk je recht op de kaart en is alle tekst goed te zien! Met name de naam staat zo goed in de spotlight en dat is juist de bedoeling!
Extra leuk is om een los label aan de kaart te maken. Zo geeft een wolkje of tag het kaartje helemaal een feestelijk tintje.

 

Tip:
Een leuke optie is om de langwerpige dubbele kaart te kiezen als geboortekaartje. Een dubbele kaart heeft een voor-, achter-, en binnenkant. Zo heb je extra veel ruimte voor alle teksten. De dubbele kaart blijft uit zichzelf rechtop staan.

Oh, en de prijs is ook leuk. Je hebt al een enkele langwerpige kaart van formaat 10x21 voor € 1,60 p.st. bij 100.stuks!
Kies voor een van de mooie stevige papiersoorten: Zijdeglans extra dik of Klassiek extra dik.

ONDERWERPEN: Geboortekaartjes , trends

REACTIES

Er zijn geen reacties beschikbaar.

PLAATS EEN REACTIE

Je emailadres zal niet getoond worden bij je reactie.