Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.

Mijn gegevens


Ik ben geïnteresseerd in:

Met deze informatie kunnen wij onze service optimaliseren.


Heb je al een account? Inloggen

Geboortebord: een uitbundige aankondiging voor de straat en wijk

20 December 2021 / Dorien

Geboortebord van je geboortekaartje, online maken

Het is feest bij jullie want jullie kindje is geboren. Dit mag de hele buurt, de straat en alle voorbijgangers natuurlijk weten. Hoe leuk is het om de geboorte aan te kondigen met een geboortebord. En dan natuurlijk het liefst in de huisstijl van jullie geboortekaartje!

Daarom een geboortebord

Het aankondigen van jullie kindje doe je maar 1 keer goed! Naast een prachtig geboortekaartje dat je naar je directe omgeving verstuurd, is een geboortebord ook een van de leuke uitingen die je kan doen. Zo vertel je direct de hele buurt (straat, wijk, voorbijgangers) dat jullie kindje er is.

Geboortebord in de stijl van je geboortekaartje

Het bord is in een V vorm en kan je prachtig op je raam monteren door middel van handige zuignappen. Het geboortebord kan je zelf online ontwerpen. Met dezelfde beeldbank als je geboortekaartje. Dus dezelfde kleuren en illustraties van je eigen gemaakte geboortekaart kan je ook gebruiken voor dit leuke raambord! Zo wordt jullie babyhuisstijl helemaal compleet.

Dit zet je op een geboortebord

Wat zet je precies zo’n raambord? Dat kan je natuurlijk helemaal zelf kiezen. Vaak wordt gekozen voor een leuke illustratie en de naam van het kindje. Eventueel kan je ook een korte aankondigingszin plaatsen, maar zorg er wel voor dat deze niet te lang is. Want ook op afstand moet de tekst duidelijk leesbaar zijn. De geboortedatum kan je ook op het aankondigingsbord zetten. Maar dat hoeft natuurlijk niet. Tip: het bord heeft een levertijd van enkele werkdagen. Wanneer je geen datum op het bord plaatst, kan je deze al voor de bevalling bestellen en het bord snel ophangen!

Geen ruimte voor een geboortebord? Kies een raamsticker

Het raambord is ca 50x70 (langwerpig) of 50x50 cm per zijde. Dat is natuurlijk best groot. Wellicht heb je geen goed raam om deze te bevestigen of woon je hoog in een appartement. Dan is misschien een raamsticker een goed idee! Ook deze kan je net als het bord ontwerpen in de stijl van je geboortekaartje. De sticker heeft een witte ondergrond en plak je aan de buitenzijde van het raam.

Zet ook binnen de huisstijl door met een mooie geboorteposter

Ben je helemaal blij met je ontwerp geboortekaartje? Laat deze dan groot terugkomen in de babykamer! In dezelfde kleurtinten en illustraties die terugkomen. Met de naam en de geboortedatum, en eventueel nog de geboortegegevens heb je een hele leuke herinnering van het kaartje. De poster hebben we in diverse maten:

  • Miniposter van 21x30 (A4)
  • Poster van 30x40 (meest gekozen)
  • Poster van 50x70 (mooi groot)

Ontwerp hier jouw geboorteposter

Makelaarsbord als geboorteaankondiging

Je kan kiezen voor een makelaarsbord, oftewel een geboortebord, dat 3d op het raam wordt bevestigd met zuignappen. Of ga voor een raamsticker!

ONDERWERPEN: Geboortekaartjes

REACTIES

Er zijn geen reacties beschikbaar.

PLAATS EEN REACTIE

Je emailadres zal niet getoond worden bij je reactie.