Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.

Mijn gegevens


Ik ben geïnteresseerd in:

Met deze informatie kunnen wij onze service optimaliseren.

Ik heb jullie site gevonden via:


Heb je al een account? Inloggen

Wat is een echt leuk cadeautje voor een baby?

17 January 2017 / Nathalie

De kraamcadeau do's en dont's volgens Lief, Leuk & Eigen

Kraamcadeautjes krijgen kan leuk zijn. Als het een beetje past bij jouw smaak. Anders voel je je misschien verplicht om enthousiast te doen of erger nog, je kindje iets aan te trekken dat je hélémaal niet ziet zitten. Begrijp ons niet verkeerd, we zijn netjes opgevoed; een cadeautje krijgen is altijd leuk maar er is toch wel verschil tussen het ene of het andere presentje. Dat geldt voor het krijgen maar ook als je zelf een cadeautje aan een kersverse ouder gaat geven. Wij zetten onze do's en dont's voor je op een rijtje.

De doe-maar-niet kraamcadeaus

Is er eigenlijk zoiets als een ‘fout’ cadeau bij de geboorte van een kindje? Nou reken maar van Yes!  Zo is het geven van kleertjes best tricky. Misschien word jij helemaal hyper van de rompertjes met Hello Kitty, Cars of Barbapapa. Maar veel mama's gruwelen hier van. Ja, echt. Vraag maar eens in je omgeving… En om over slabbetjes met van die ‘grappige’ oneliners maar te zwijgen...
Een kraamdagboek of zo’n Mijn eerste jaar-boek kan heel leuk zijn als je weet dat de ouders daar van houden. Maar smaken verschillen. Dus ook hierbij: Bezint voordat je aan de aanschaf van het Winnie-de-Pooh's-eerstejaar-boek begint!

De origineelste geboortekaartjes voor jongen en meisje

De doe-maar-wel kraamcadeautjes

Zelf een kraamcadeau maken is in ieder geval origineel en heel bijzonder. En ben je niet zo handig: geen zorgen. Je kunt ook zelf een kraamcadeautje met naam maken door een geboorteposter te bestellen.

Onze tip: Een voorleesboek doet het altijd goed als je een kraamcadeau wilt kopen. Voorleesboeken hebben iets bijzonders. Ze staan immers voor quality-time met de kleine. Het mooie moment voor het slapengaan of gewoon het rustmomentje op de dag als papa of mama gaat voorlezen. En verhaaltjes blijven je vaak je hele leven bij. Dikkie Dik, Ik zou wel een kindje lusten of een willekeurig boek uit Annie MG’s collectie is een leuk cadeau voor zowel de ouders als het kindje. En wil je het extra persoonlijk maken. Schrijf dan een lieve wens voor het kindje in het boek.

Het shoppen voor een leuk kraamcadeau is eigenlijk al een feestje. Er is zoveel te vinden. En je kunt het zo gek maken budget-wise als je wilt. We hebben een aantal van onze favorieten voor je opgeslagen.

Origineel kraamcadeau met naam

Een gepersonaliseerd cadeau met de naam van het kindje is meestal ook een welkom geboortegeschenk. Online kun je allerlei mensen vinden die bijvoorbeeld een origineel cadeau maken met het geboortekaartje als voorbeeld. Vraag wel altijd even bij de leverancier van het kaartje na of dit mag. En wie weet heeft deze zelf wel hele leuke geboortecadeautjes in het assortiment! Als je er echt niet uitkomt, bedenk dan dat een cadeaubon van Prenatal of de Hema met een lief berichtje erbij ook altijd goed uitkomt voor de kersverse ouders. Luiershoppen to the max!

Wat lijkt jouw het leukste kraamcadeau om te geven of te krijgen? We zijn benieuwd!

 

Bekijk hier: Het leukste kraamcadeau ever!

ONDERWERPEN: Kraamcadeau, geboorte

REACTIES

Er zijn geen reacties beschikbaar.

PLAATS EEN REACTIE

Je emailadres zal niet getoond worden bij je reactie.