Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.

Mijn gegevens


Ik ben geïnteresseerd in:

Met deze informatie kunnen wij onze service optimaliseren.


Heb je al een account? Inloggen

Babyshower: 11 leuke spelletjes om te doen

23 January 2024 / Dorien

Ga jij een babyshower organiseren voor je (schoon)zus of vriendin? Hier vind je 11 leuke spelletjes om een top babyshower te regelen voor de aanstaande moeder. Natuurlijk hoef je ze niet alle 10 te spelen, maak gewoon een selectie van wat bij de mommy-to-be past! Inclusief gratis downloads zodat je direct alles hebt geregeld.

1. Voorspel de baby!

Welke kleur ogen krijgt de baby? Wanneer wordt de baby echt geboren? Een leuke invulkaart om alle voorspellingen te verzamelen. Heel leuk voor de aanstaande moeder om te mogen ontvangen! Download hier gratis deze leuke invulkaarten.

Babyshower voorspelling invulkaarten gratis download

 

2. Babyshower Bingo

Niet iedereen kent elkaar even goed tijdens een babyshower. Het is vaak een gemixed gezelschap van vriendinnen en familie. Hoe leuk is het dan om met deze Bingo elkaar beter te leren kennen! Streep af wat je over iemand te weten komt en... Bingo. Helemaal leuk als je er nog een prijsje aan koppelt.

Babyshowerspel Bingo gratis download

 

3. Wie kent de mama?

Leuke vragen over de mama. Wat kiest ze? Dit spel zorgt vaak voor de allerleukste anecdotes over de as mama en staat ze direct leuk in de belangstelling.

Babyshowerspel Wie kent de mama gratis download

 

4. Babyshowerspel Raad de prijs

Leuk spel om te spelen wanneer de gasten uit verschillende generaties bestaan want er is zoveel verandert in de babywereld. Hoe duur denk jij dat de luiers zijn, of een kinderwagen? Raad de prijs.

Babyshowerspel gratis download, raad de prijs

 

5. Papa of mama quiz

Hoe zal het gaan als straks de baby is geboren tussen de papa en mama (of mama mama, papa papa) verdeling? Wat denken de vriendinnen en familie over de aankomende ouders? Dit levert zeker weer leuke gesprekstof op!

Babyshower Papa mama quiz

 

6. Babynamen race

Hoeveel babynamen ken jij van de letters van het alfabet? Schrijf zo snel mogelijk binnen een afgesproken tijd babynamen op. Direct heel veel inspiratie voor de as ouders, mochten ze nog over de babynamen twijfelen.

Babynamenrace babyshower gratis download

 

7. Zet de hersens even aan het werk met deze Woord Scramble

Gehusselde letters die je weer terug mag zetten naar een woord. Even lekker de hersens laten kraken tijdens de babyshower.

Babyshower spel woord scramble

 

8. Babyshowerspel: de Disney baby match

Voor de as mama is het goed om zich alvast te gaan verdiepen in alle Disney films (mocht ze dit nog niet gedaan hebben). Welke Disney ouders horen bij welke Disney helden? Dat is nog lastiger dan je denkt!

Disney baby match

 

9. Test je kennis met Waar of niet waar?

Met dit leuke babyshowerspel test je direct de babykennis. Wanneer worden baby's geboren? Wanneer kan een baby kleur zien? Welk accent spreekt de baby straks? Leuke feitelijke weetjes die je laten verrassen. 

Babyshowerspel waar of niet waar, test de babykennis gratis download

 

10. Potjes proeven

Het ouderwetse spelletje in een nieuw jasje. Blinddoek de zwangere dame en geef haar hapjes babyvoeding. Zij mag raden welke smaak het is. Wees niet te extreem, want je smaak is iets veranderd als je zwanger bent.

11. Babyfoto raden

Alle gasten nemen een babyfoto van vroeger mee. De mummy to be mag raden wie wie is. Dat is niet altijd zo makkelijk als het lijkt!

Dit zijn leuke spelletjes maar natuurlijk is het extra bijzonder om een mooie wens mee te geven aan de aanstaande ouders. We hebben hier een leuke download voor je gemaakt om alle gasten te laten invullen, als herinnering voor later.

 

Klik hier als je alle spelletjes wilt doen, dan ontvang je alle babyshower spelletjes in één pdf. Bij de download vind je ook de antwoorden op de vragen dus je kan direct aan de slag.

Have fun!

REACTIES

Karina 2017-07-27 12:57:19
Heel leuk :)
Bianca van 2017-07-22 15:50:15
Neem je voor het zusje van de toekomstige baby ook een kadootje mee?
Rene Teelin 2016-04-26 11:47:25
Wat een handige en leuke download! Mijn beste vriendin haar babyshower is binnenkort en we gaan ze zeker gebruiken.

PLAATS EEN REACTIE

Je emailadres zal niet getoond worden bij je reactie.