Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.

Mijn gegevens


Ik ben geïnteresseerd in:

Met deze informatie kunnen wij onze service optimaliseren.

Ik heb jullie site gevonden via:


Heb je al een account? Inloggen

Bekende babynamen

16 July 2017 / Nathalie

Babynamen van de sterren

Yes! Eindelijk! Beyonce heeft afgelopen vrijdag de eerste officiele foto vrijgegeven van haar tweeling: Sir Carter & Rumi en met dat vrolijke nieuws vonden wij het wel weer eens tijd voor een leuk overzicht van bekende baby's en hun namen!

Om in de sfeer van de tweelingen te blijven, is er nog een überberoemd stel dat dit jaar niet 1 maar 2 kindjes tegelijk heeft gekregen: George en Amal Clooney! Zij verwelkomden in juni Ella & Alexander! En de twins keep on coming! Ook Cristiano Ronaldo is in één klap voor de 2e en 3e keer vader geworden van een meisje én een jongetje. De namen zijn nog een geheimpje.

Een andere stervoetballer die dit jaar wederom een trotse papa is geworden, is Rafael van der Vaart. Hij en handbalster Estevana Polman hebben in juni dochtertje Jesslynn voor het eerst in hun armen gehouden.

beyonce carolien karthaus-spoor Nick en Kirsten Schilder

Wie ook een meisje hebben gekregen zijn Nick Schilder en zijn vrouw Kirsten. Nick en Kirsten waren al dolblij met dochter Nikki en zoon Julian en met hun 3e kindje Jackie erbij hebben zij een prachtig gezin!
Zijn muzikale partner Simon Keizer zal in 2017 eveneens vader worden. Simon's Annemarie kan ieder moment bevallen van hun eerste spruit - spannend!

Engelstalige babynamen

Componist John Ewbank en zijn liefde Kelly Weekers hebben in het begin van dit jaar een meisje gekregen. In januari beviel Kelly van dochtertje Scottie! John en Kelly hebben aangegeven dat zij voor de naam van hun meisje inspiratie hebben gehaald uit de Schotse roots van John én van de hitserie 'Suits'. Hierin komt een pittige en beeldschone advocate voor met de naam Scottie. De engelstalige naam past prachtig bij de naam van Johns oudere dochter Day!
Wie ook hun Engelse herkomst in de naam hebben verwerkt zijn acteur Jason Statham en supermodel Rosie Huntington-Whiteley. Als internationaal bekend Brits stel is dat natuurlijk ook niet zo gek. Zij kozen voor hun zoontje de namen Jack Oscar. Stoer en krachtig!

geboortekaartjes babynamen

Muzikale inspiratie

Brits en stoer klinken ook de namen van het kersverse zoontje van acteur en presentator Sascha Visser. Zijn vriendin Georgia is op 22 juni bevallen van een lief mannetje dat de namen Jagger George heeft gekregen. Zou deze naam geinspireerd zijn op muzikale legende Mick Jagger?
Dat de naam van hun zoontje muzikale grootsheid uitdraagt is zeker, maar of dat hun inspiratie is weten we niet. Actrice Carolien Karthaus-Spoor en haar man Jon kozen voor de naam Otis. Om volledig te zijn: Otis Justus Maurits. Mooie combinatie hoor!
De beste vriendin van Carolien: GTST-actrice Marly van der Velden, is ook weer in verwachting! Zij is al moeder van dochtertje Sammy Rose. Marly zou vermoedelijk in november bevallen van haar tweede kindje. Kunnen ze straks heerlijk samen spelen.

Leuk om al die namen voorbij te zien komen! Wie weet haal jij er inspiratie uit en anders kun je altijd nog een van onze blogs of de namenpagina's bekijken.
Ook tussen de geboortekaartjes vind je heel veel ideeën voor babynamen!

 

Lees ook: Babynamen van de sterren

of bekijk de overige namenblogs

 

ONDERWERPEN: babynamen

REACTIES

Er zijn geen reacties beschikbaar.

PLAATS EEN REACTIE

Je emailadres zal niet getoond worden bij je reactie.