sluiten

Registreren   Inloggen

Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.


Ik ben geïnteresseerd in:
Heb je al een account? Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in.
Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

  • Eerste proefdruk GRATIS
  • De leukste collectie bijzondere kaartjes
  • Fijne service!

Geboortekaartje originele en aparte vormen

Zo leuk een geboortekaartje in een originele en aparte vorm. Zoals een rond kaartje, een maanvorm, bloemvorm of in de vorm van een regenboog. Zo verstuur je echt een leuk en bijzonder geboortekaartje! Bewerk direct onze collectie.

3D & tentkaartjes vaandel rond boog ovaal labeltjes dieren

Een aparte vorm geboortekaartje voor jullie kindje! Grote collectie en direct zelf aan te passen.

Soort
 Toon meer
Thema
 Toon meer
Extra bijzonder
Formaat
 Toon meer
Kleurtinten
 Toon meer
Filter
Filters
  • Soort
  • Thema
  • Extra bijzonder
  • Formaat
  • Kleurtinten

Een originele vorm zorgt voor een bijzonder geboortekaartje!

Hoe leuk is om de ontvangers van een geboortekaartje echt te verrassen met een kaartje in een speciale vorm. Een kaartje hoeft niet meer vierkant of rechthoekig te zijn. Allerlei soorten vormen kaartjes zijn nu mogelijk. Van rond, tot boog tot in de vorm van een dier of bloem, of een feestelijke vaandel. Welke vorm kies jij?

Altijd jouw unieke geboortekaartje

Ook de kaartjes in een aparte vorm kan je naar eigen smaak bewerken. Kies je eigen achtergrond, lettertypes en illustraties en maak er helemaal jouw kaartje van. Zo stuur je altijd jouw unieke geboortekaartje naar al jullie vrienden en familie.

Hoeveel kost een geboortekaartje met een aparte vorm?

Geboortekaartjes in een bijzondere vorm worden ‘gestanst’. Dit is een technisch woord voor ‘vormsnijden’. Dit is een extra bewerking. Eerst worden de kaartjes gedrukt, vervolgens in de juiste vorm gesneden en vervolgens ingepakt. Deze bewerking is iets duurder dan een recht kaartje zonder aparte vorm. Je kan de prijs van het kaartje overigens zelf ook bepalen. Wanneer je kiest voor een enkel kaartje en een van onze standaard papiersoorten, maak je het kaartje leuk in prijs. Overigens is onze collectie niet alleen uniek, ook is deze opvallend scherp geprijsd.

Folie bij jullie speciale vorm kaartje

Ja ook folie kan je nog toepassen bij deze bijzondere kaartjes. Wanneer je kiest voor een eenvoudig en clean design is dat echt prachtig. Folie is een laag shine die op je geboortekaartje wordt aangebracht, in de kleuren goud, koper, zilver of rosegoud. Echt prachtig. Kijk ook eens bij de grote collectie foliekaartjes op de site.

Bestel een gratis proefkaartje!

Wanneer je je mooiste kaartje hebt bewerkt en hij is helemaal naar wens, dan wil je deze natuurlijk ook even in het echt bewonderen. Daarom geven wij je een gratis geboortekaartje weg. Je ontvangt een kortingscode wanneer je een account aanmaakt.

Ook een vorm op maat is mogelijk

Wil je graag een andere bijzondere vorm? Dat kan. We kunnen een vorm op maat voor je maken. Bekijk hier alle mogelijkheden voor een kaartje op maat. 

Maak je kaartje compleet!

Een speciaal geboortekaartje wil je natuurlijk ook mooi versturen. Dat doe je door je kaartje helemaal compleet te maken met een envelop, sluitsticker of zelfs lakzegel, en een adresetiket. 

Service van onze kaartjesexperts

Een geboortekaartje maken is een uniek moment. Daarom helpen wij graag! We kijken met je mee en doen graag een designvoorstel. Of maken helemaal een apart geboortekaartje op maat voor je.