sluiten

Registreren   Inloggen

Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.


Ik ben geïnteresseerd in:
Heb je al een account? Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in.
Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

  • Eerste proefdruk GRATIS
  • De leukste collectie bijzondere kaartjes
  • Fijne service!

Geboortekaartjes met foto


Een geboortekaartje met een foto is altijd uniek en bijzonder! Een prachtige manier om de geboorte van jullie zoon of dochter bekend te maken. Familie en vrienden zien gelijk hoe jullie kleintje er uit ziet. Persoonlijker wordt het niet, want beeld zegt zoveel meer dan woorden!


label met foto

Geboortekaartjes met foto

Een geboortekaartje met een foto is altijd uniek en bijzonder! Een prachtige manier om de geboorte van jullie zoon of dochter bekend te maken.

Soort
Thema
 Toon meer
Extra bijzonder
Formaat
 Toon meer
Kleurtinten
 Toon meer
Filter
Filters
  • Soort
  • Thema
  • Extra bijzonder
  • Formaat
  • Kleurtinten

Een foto op je geboortekaartje, zo persoonlijk

We hebben een leuke collectie geboortekaartjes met foto waarbij je de foto makkelijk kan vervangen door je een foto van jullie kindje. Dit doe je makkelijk zelf in onze online ontwerptool. Zo stuur je altijd een uniek kaartje als aankondiging van jullie baby.

 

Folie op je kaartje met foto

Folie is een extra shine die op je kaartje ligt en kan ook heel mooi worden toegepast bij een fotokaartje. Denk bijvoorbeeld aan de naam, teksten of wat kleine illustraties. We hebben ook een grote collectie foliekaartjes die je hier kan bekijken. Je kan kiezen uit diverse kleuren folie, zoals goudzilverkoper of rosegoud

 

Zo bereid je een foto geboortekaartje makkelijk voor

Het is fijn als je kaartje al helemaal klaar wanneer jullie kindje wordt geboren, op de definitieve foto na natuurlijk. Maar hoe doe je dat met een fotokaartje? Onze tip: kijk goed in welke sfeer je de foto wilt hebben en plaats eerst een voorbeeld foto in het kaartje. Deze kan je na de geboorte dan vervangen voor de definitieve foto. We hebben ook een uitgebreide beschrijving gemaakt hoe je de foto makkelijk kan plaatsen in de editor.

 

Welke papiersoort voor een fotokaartje, ons advies

Geboortekaartjes met foto kan je op elk soort papier laten afdrukken. Maar er is wel verschil, een gladde papiersoort zoals zijdeglans is voor foto’s vaak net iets scherper. Natuurlijk ligt dit ook helemaal aan de foto en jullie persoonlijke wensen. Bekijk hier al onze papiersoorten uitleg, en bestel een gratis papierwaaier.

 

Fotokaartjes, iets later versturen is dat geen probleem?

Vaak horen we dat er niet wordt gekozen voor een foto op het geboortekaartje omdat het zoveel druk geeft direct na de geboorte. Dat hoeft niet hoor. Wij zien steeds vaker dat geboortekaartjes later worden verstuurd. Wanneer je kiest voor een fotokaartje, is het fijn om de tijd te nemen om juist die mooie foto te maken. Je maakt de mooiste foto van je kindje tussen 1 en 2 weken na de geboorte, dan zijn ze een beetje bijgekomen! Geen probleem om je kaartje dus wat later te versturen.

 

 

De leukste foto kaartjes in bijzonder vormen

Een foto maakt het kaartje al direct bijzonder maar wil je echt een uniek kaartje, kies dan ook voor een van onze bijzondere vormen. Je kan ook helemaal zelf je fotokaartje ontwerpen met onze basislayouts. Denk bijvoorbeeld aan labelkaartje, ronde kaartjes, of ovale kaartje. Of een van onze andere 30 bijzondere layouts. Allemaal zijn ze geschikt om een foto te plaatsen. Heb je hierbij hulp nodig? Ons serviceteam en kaartjesexperts helpen je graag.

 

Kalkpapier, de mooie toevoeging voor je geboortekaartje

Kalkpapier is transparant papier dat je mooi kan combineren met een kaartje met een babyfoto. Zo kan je een prachtige ton sur ton effect bereiken. Bekijk hier al onze kaartjes in kalkpapier en de mogelijkheden.

 

Maak van elk kaartje een fotokaartje met een los labeltje

We hebben ook losse labeltjes in onze collectie, waar je een foto op kan plaatsen. Kies je formaat labeltje, bestel ze en voeg ze toe bij je geboortekaartje met een mooie paperclip! Je kan ook nog voor een ander papiersoort kiezen bij het labeltje voor een extra leuk effect.

 

Hoe maak je zelf een mooie foto voor het kaartje

Wanneer jullie kindje is geboren, wil je natuurlijk die ene mooie foto maken. Hoe doe je dat? We hebben een speciaal item geschreven met mooie fototips van onze professionele fotograaf. Met handige tips. Zoals de voorverwarmde kamer en een extra setje kleding.