Geboortekaartjes met folie - goud, zilver, koper of rosé - om zelf te ontwerpen!

Geboortekaartjes met folie - goud, zilver, koper of rosé - om zelf te ontwerpen!
Filters
Vind jouw mooiste kaartje:
  • Soort
  • Thema
  • Extra bijzonder
  • Designers & Collabs
  • Formaat
  • Kleurtinten
Koperfolie optie
Koperfolie optie
Koperfolie optie
Goudfolie optie
Goudfolie optie
Koperfolie optie
Koperfolie optie
Koperfolie optie
Koperfolie optie
Koperfolie optie
Koperfolie optie
Koperfolie optie
Goudfolie optie
Goudfolie optie
Goudfolie optie
Koperfolie optie
Goudfolie optie
Goudfolie optie
Goudfolie optie
Goudfolie optie
Goudfolie optie

Geboortekaartjes met (goud)folie om zelf te ontwerpen

Een geboortekaartje met (goud)folie geboortekaartje is een geweldige eyecatcher! Met onze handige ontwerptool bepaal je zelf waar je de folie toepast. Kies voor goudfolie, zilverfolie, koperfolie of roségoudfolie en laat hiermee jouw geboortekaartje shinen!

Unieke collectie geboortekaartjes met folie

Bij Lief Leuk & Eigen vind je een uitgebreide collectie geboortekaartjes. In bijna alle geboortekaartjes kan je zelf kiezen of je folie toepast in je ontwerp. Kies een kaartje die helemaal bij jou past en je kunt deze vervolgens helemaal eigen maken. Je eigen tekst, illustraties, kleuren, en dus ook of je folie wilt of niet. De folie maakt het geboortekaartje wel echt helemaal af. Door het gebruik van folie geef je een hele andere dimensie aan het geboortekaartje. Het is nét dat beetje extra, waardoor het sfeer en luxe uitstraalt.

Diverse formaten en layouts

Wat ook fantastisch is, is dat je kunt kiezen uit veel verschillende soorten kaartjes. Want ook met de vorm kan je je geboortekaartje heel bijzonder maken. Je vindt ze allemaal bij onze basisformaten. Zo kun je kiezen voor een enkele of dubbele kaart in een vierkant of rechthoekig formaat, maar ook zijn er unieke opties zoals een tentkaartje, een geboortekaart met theatervouw, een kaartje met label, een stapelkaart, een drieluikkaart of een geboortekaartje met kalkpapier. Waar je ook naar op zoek bent, je vindt altijd een geboortekaartje dat bij jou past. Al deze soorten geboortekaartjes kunnen bedrukt worden met goudfolie of een van de andere kleuren zoals koperfolie, roségoud en zilver.

Geboortekaartjes met folie voor meisjes

Hoera, een meisje! Uiteraard zijn er ontzettend veel unieke en schattige geboortekaartjes voor een meisje ontworpen door ons. Je kunt zelf kiezen welk kaartje het beste bij jullie aankomende dochter past en deze vervolgens eigen maken met een eigen tekst en de naam en geboortegegevens van jullie prachtige dochtertje. Maak het geboortekaartje voor een meisje helemaal af met foliedruk. Je kunt kiezen voor een geboortekaartje met goudfolie, maar ook voor een geboortekaartje met zilverfolie, roségoudfolie en koperfolie. Bekijk hier de hele collectie geboortekaartjes voor meisjes.

Geboortekaartjes met folie voor jongens

Foliedruk geboortekaartjes passen super goed bij jullie stoere bink! Lief Leuk & Eigen beschikt over een unieke collectie exclusieve jongenskaartjes. Ook de geboortekaartjes voor jongens kunnen extra speciaal gemaakt worden met foliedruk. Wordt het een geboortekaartje met goudfolie, of ga je toch liever voor een geboortekaartje met zilverfolie, koperfolie of roségoudfolie? Bekijk de collectie met geboortekaartjes voor jongens en personaliseer deze met eigen tekst en foliedruk.

Foliedruk in een reliëf

De folie wordt als laatste laag op je kaartje gedrukt met een speciale machine Hierdoor komt de folie op de kaart in een reliëf te liggen. Het goud is echt heel shiny en je voelt deze bijna als braille op de kaart liggen. Dit maakt het kaartje extra bijzonder. Je bepaalt zelf waar je het toepast in het ontwerp en je kunt ze maken in allerlei stijlen. Ga je bijvoorbeeld voor een klassiek geboortekaartje? Dan is een kaartje met luxe papier en alleen de naam in (goud)folie met een strikje een aanrader. Maar ook geboortekaartjes met dieren, een kaartje voor een zusje of een broertje kan je voorzien van folie voor net dat beetje extra.

Proefdruk bestellen van jouw geboortekaartje met foliedruk

Je kunt van het gekozen ontwerp gratis een proefkaartje bestellen om te kijken of het geboortekaartje helemaal naar wens is. Ben je nog niet helemaal tevreden? Dan kun je uiteraard je ontwerp nog aanpassen en altijd nog een keer een proefkaart aanvragen. Let op: bij het bestellen van een proefkaartje met foliedruk wordt er voor de goudfolie, zilverfolie, roségoudfolie of koperfolie vijf euro in rekening gebracht. Dit betaal je voor de aparte bewerking. Een proefdruk van een kaartje zonder foliedruk is helemaal gratis.

Geboortekaartjes met foliedruk en andere extra’s

Wil je nog groter uitpakken en kiezen voor een geboortekaartje met foliedruk én iets extra’s? Dan is dat ook mogelijk bij Lief Leuk & Eigen. Kies voor een schattig strikje op het kaartje, stoere houten vormen of gebruik leuke paperclips. Met onze extra props maak je je kaartje net even mooier! En wil je echt een mooie eerste indruk maken op de mat, dan kan je zelf je sluitsticker voorzien van folie kleur. Mooi bijvoorbeeld voor de eerste letter van de naam, als monogram.

Snelle levertijden

De ontworpen geboortekaartjes zijn snel in huis. Bestellingen die op werkdagen voor 15:00 uur worden geplaatst, worden dezelfde dag nog gedrukt en verstuurd. Folie duurt wel enkele dagen langer vanwege de extra bewerking. Hierdoor zal de levertijd 3 tot 4 werkdagen zijn.

Meer weten of het ontwerpen van je kaartje en het toepassen van folie in je ontwerp? Neem dan een kijkje bij onze Creative Hub, hier leggen we alles uit over het maken van jouw geboortekaartje. Ook met folie.