sluiten

Registreren   Inloggen

Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.


Ik ben geïnteresseerd in:
Heb je al een account? Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in.
Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

  • Eerste proefdruk GRATIS
  • De leukste collectie bijzondere kaartjes
  • Fijne service!

Geboortekaartjes aap

Een aap op je geboortekaartje, daar word je toch vrolijk van?! De apen geboortekaartjes in onze collectie zijn stuk voor stuk naar wens aan te passen, geef er maar een slinger aan!

alle dieren olifant giraf leeuw vos jungle bos

Soort
Thema
Extra bijzonder
Designers & Collabs
Formaat
 Toon meer
Kleurtinten
 Toon meer

Vrolijke geboortekaartjes met aapje

Een aap op je geboortekaartje, daar word je toch vrolijk van?! Wij wel! Apen behoren toch wel de grappigste jungledieren, met die gekke streken. Maar ze zijn ook erg zorgzaam en lijken daarom veel op mensen. Hoe lief is het beeld van een moederaap met babyaapje, als je dat ziet smelt je toch helemaal weg? Een aapje op een geboortekaartje is een schattige manier om de geboorte van je zoon of dochter bekend te maken. 

Pas zelf naar wens aap...euh... aan

De apen geboortekaartjes in onze collectie zijn stuk voor stuk naar wens aan te passen. Een andere naam op het kaartje? Kan! Andere kleur? Ga je gang! In onze beeldbank vind je heel veel afbeeldingen, zodat je het kaartje helemaal naar je smaak kunt maken (banaan, om nom nom). Ook als je het aapje andere dierenvriendjes wilt geven op het geboortekaartje is dat mogelijk. Geef er maar een slinger aan! 

Folie op je aapje geboortekaartje

"Al draagt een aap een gouden ring..." Je kent het spreekwoord misschien wel. Dat apen van goud houden, maakt dit spreekwoord meer dan duidelijk! Hoe leuk is het om je geboortekaartje nóg specialer te maken met goudfolie: een luxe, glimmend laagje op het kaartje. Bijna alle geboortekaartjes op onze site kun je voorzien van foliedruk. Niet alleen goud is een optie. Als zilver, koper of roségoud meer jouw ding is, pas je dit in een paar klikken aan via de ontwerptool. 

Kaartje naar wens? Bestel een proefdruk!

Heb je jouw kaartje met veel liefde gemaakt in de editor en ben je tevreden over het resultaat? Dan is het tijd om een proefdruk te bestellen. Je krijgt er gratis* één van ons, zodat je het kaartje eerst in het echt kunt bekijken. Met een proefdruk zie én voel je het kaartje zelf voordat je de oplage besteld na de geboorte van je zoon of dochter. En dat is een fijn idee, weten we!

Bestel je proefkaartje in 5 stappen

  1. Maak je mooiste kaartje in de ontwerptool
  2. Maak een account of log in (bij het aanmaken van een account krijg je de code voor het proefkaartje)
  3. Klik op 'controleer & bestel' en vervolgens op 'proefkaart bestellen'
  4. Kies het aantal en de gewenste papiersoort
  5. Klik op 'Ga naar betalen': hier voer je jouw gegevens in én de code voor de gratis* proefkaart (je ziet aan de rechterzijde dat de proefkaart niet wordt doorberekend)

*Wil je een proefkaart met echte folie of stansvormen? Bij proefkaartjes met folie rekenen wij een toeslag van €5,00 per proefkaart. Omdat foliedruk en stansen een extra bewerking is (een speciale druktechniek) is de levertijd voor proefkaartje met folie of stansen 3-4 werkdagen.