sluiten

Registreren   Inloggen

Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.


Ik ben geïnteresseerd in:
Heb je al een account? Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in.
Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

  • Eerste proefdruk GRATIS
  • De leukste collectie bijzondere kaartjes
  • Fijne service!

Originele geboortekaartjes

Je bent bij ons aan het juiste adres als je op zoek bent naar originele geboortekaartjes. Bekijk hieronder ons ruime assortiment met originele en unieke geboortekaartjes. Ieder kaartjes is net zo uniek als jouw kleintje!

  alle kaartjes jongen meisje aparte vorm

Je bent bij ons aan het juiste adres als je op zoek bent naar originele geboortekaartjes. 

Soort
 Toon meer
Thema
 Toon meer
Extra bijzonder
Designers & Collabs
Formaat
 Toon meer
Kleurtinten
 Toon meer
Etiketten soort
Filter
Filters
  • Soort
  • Thema
  • Extra bijzonder
  • Designers & Collabs
  • Formaat
  • Kleurtinten
  • Etiketten soort

Een ruim aanbod aan unieke geboortjekaartjes

Wanneer je in verwachting bent van je kleintje en (misschien wel voor het eerst) mama wordt, is er ook een moment dat je gaat bedenken hoe je jullie baby gaat aankondigen! Je wilt je vrienden en familie natuuurlijk zo uniek en origineel mogelijk verrassen met het kaartje dat bij hen op de mat valt! Keuzestress! Er is zoveel leuks te vinden. Een speciaal geboortekaartje is een ding maar nog belangrijker is is dat het ontwerp van de aankondiging helemaal bij jullie past. Ben je opzoek naar een origineel kaartje, welke nog niet op onze website staat? Laat het ons dan weten. Wij helpen je graag verder.

Unieke geboortekaartjes voor jongens en meisjes

In de collectie vind je zowel originele geboortekaartjes voor jongens als voor meisjes. In leuke vormen, met kalkpapier of juist met lieve illustraties of dieren kaartjes. Bekijk ze allemaal, pas ze aan en maak er helemaal jouw kaartje van.

Extra origineel: een geboortekaartje op maat

Kom je niet uit het geboortekaartje via de site ? Geen probleem, want we maken ook graag een bijzonder geboortekaartje op maat voor jullie. Dan gaan onze designers en illustratoren speciaal voor jou aan het werk en geven we je advies over de vorm, papiersoort en afwerkingen. Lees hier alles over hoe je een origineel geboortekaartje op maat bestelt.

Tips om geboortekaartjes extra bijzonder te maken

We hebben heel goed gekeken naar onze designs en hoe ze op een makkelijke manier toch heel origineel te maken zijn. Zo ontwerp je bij onze labelkaartjes het kaartje en het labeltje in één. Je kan kiezen voor een leuk touwtje of een bijzonder clipje om de labeltjes vast te maken. Juist om je kaartje net de juiste finishing touch te geven. Je vindt hier onze leukste vormen geboortekaartjes om ze helemaal zelf te maken. Of bekijk bij onze extra’s uit welke leuke touwtjes en clipjes je kan kiezen.

Geboorteaankondigingen op maat

Naast een geboortekaartje wil je wellicht ook jullie kindje op een andere originele manier aankondigen! Denk aan een geboortebord, raamsticker of tuinbord. Je kan jouw geboortekaartje heel makkelijk doorvertalen naar zo’n super leuke aankondiging. Bekijk al onze deco producten. 

In 3 stappen naar een uniek en origineel babykaartje!

Een bijzonder geboortekaartje maken is niet zo moeilijk, en kan je zelfs in deze 3 stappen zelf kiezen.

Stap 1: De vorm

De vorm van je geboortekaartje kan je al heel veel creativiteit in kwijt. Hoe mooi een dubbel kaartje ook kan zijn, er zijn veel meer mogelijkheden. Zoals een tentkaartje, een 3d kaartje met een verhaaltje, of een rond kaartje, stapelkaartje. Bekijk hier al onze vormen.

Stap 2: uniek papier en afwerking

Soms is het niet de vorm maar het materiaal dat jouw aankondiging uniek maakt. Denk aan transparant (kalk) papier of aan handgeschept of groei papier. Ook dik karton dat ambachtelijk bedrukken hoort bij Lief Leuk & Eigen bij de mogelijkheden. De afwerkingen als foliedruk of spotvernis.

Stap 3: Altijd een origineel design

Het ontwerp, design, is eigenlijk het meest bepalende van jouw kaartje. Je kan gaan voor mooi minimalistisch of juist voor uitbundig vrolijk. Voor de unieke knipkunst van Geertje Aalders bijvoorbeeld of een schattige illustratie van Ellabellaboem. .