Geboortekaartjes jongen/zoon

Geboortekaartjes jongen/zoon
Filters
Vind jouw mooiste kaartje:
 • Soort
 • Thema
 • Extra bijzonder
 • Designers & Collabs
 • Formaat
 • Kleurtinten
 • Enveloppen kleur
Echt hout
Echt hout
Goudfolie optie
Echt hout
Echt hout
Koperfolie optie

Stoere en vrolijke geboortekaartjes voor een jongen

Ben je op zoek naar een stoere en vrolijke geboortekaartjes voor jullie zoontje? In onze unieke collectie van ruim 800 exclusieve jongenkaartjes vind je heel veel verschillende stijlen. Van stoere kaartjes, tot lieve kaartjes en mooie silhouetten. Gebruik de filters om heel gemakkelijk dat speciale kaartje te vinden!

Weet je nog niet (of wil je niet weten) of je in verwachting bent van een jongen of een meisje? Laat je dan ook inspireren door de neutrale unisex geboortekaartjes.

De hipste geboortekaartjes voor een zoon

In onze collectie vind je veel hippe geboortekaartjes, speciaal voor de geboorte van een jongen. Blader je door onze collectie, dan zie je dat we heel veel kaartjes hebben in de laatste trends: zwart witte jongenskaartjes of babykaartjes met mooie silhouetten, of kaartjes met een lief labeltje. In elke stijl is er een leuk kaartjes voor jullie aanstaande ventje.

geboortekaartje met lijntekening kleertjes jay stoer geboortekaartje maantje ellistoer kaartje voor zoon stevie

Hoera, een broertje!

Wordt jullie aanstaande zoon een broertje? Dan is het ook leuk om te laten zien dat jullie een 2kindje krijgen. We hebben de leukste ontwerpen voor geboortekaartjes voor een tweede kindje waarbij de oudere broer en zus ook een mooie rol spelen op het kaartje.

labelkaartje nick broertjesGeboortekaartje broertje foliedruk silhouetjes watercolor tentkaartje - WesterGeboortekaartje wereldbol ballon - Elias

Maak en bestel gemakkelijk het geboortekaartje voor je zoon

Heb je het perfecte geboortekaartje voor je toekomstige zoon gezien? Dan is het heel makkelijk om je kaartje direct online aan te passen met onze makkelijke editor. In een paar stappen heb je je geboortekaartje helemaal naar wens opgemaakt en kan je een GRATIS proefkaartje bestellen. Zo kan je thuis het door jullie gemaakte kaartje ook thuis goed bekijken. Nog aanpassingen? Geen probleem. Het door jullie gemaakte kaartje staat in jullie account en kan je op elk moment aanpassen naar jullie wensen, zo vaak je wilt. Zo krijg je het perfecte kaartje voor jullie kleine jongen!

Onze tips: zo maak je jouw geboortekaartje speciaal

Als je vrienden en familie wilt verrassen met een extra speciaal geboortekaartje hebben we 4 tips voor jou!

 1. Goudfolie op je geboortekaartje
  Met foliedruk geef je het kaartje een bijzondere en luxe uitstraling.
 2. Voeg een labeltje toe
  Een labeltje is leuk om de naam of geboortedatum van je zoontje op te zetten.
 3. Ga voor een geboortekaartje met speciale vorm
  Zoals een 3D-kaartje, tentkaartje, boogkaartjes of een stoer kaartje in de vorm van een vaandel.
 4. Kies uit de mooiste papiersoorten
  We hebben 6 mooie papiersoorten in ons assortiment, ook extra dik papier!

Geboortekaartje op maat

Heb je speciale ideeën over het geboortekaartje voor jullie aanstaande zoon? Laat ons dit gerust weten. We ontwerpen ook graag een geboortekaartje jongen op maat. Want een geboorteaankondiging moet volgens ons helemaal ‘eigen’ zijn! Neem vooral contact op met ons team. Zij helpen je snel verder.

Geboortekaartjes snel in huis

Online jullie kaartje ontworpen, de proefkaartjes zijn naar wens en het papier is gekozen… jullie zoon mag geboren worden! Na de geboorte van jullie kereltje pas je de laatste gegevens aan en kan je de geboortekaartjes direct bestellen. Op elk moment van de dag. Bestellingen die bij ons voor 12.00 uur binnen zijn, worden dezelfde dag nog gedrukt en verstuurd! Dus je hebt je kaartjes snel in huis.

Zoon geboren? Zo verstuur je de geboortekaartjes!

Maak van je geboortekaartje een mooi pakketje en verstuur het in een bijpassende envelop. Een stoere kraft envelop bijvoorbeeld. Dan kan je vervolgens de envelop dichtplakken met een geboortesticker oftewel sluitsticker. Deze kan je helemaal op maat ontwerpen. En maak het adresseren van je geboortekaartje helemaal makkelijk met leuke bijpassende adresetiketten. Zo komt jullie geboortekaartje zoon mooi binnen.