sluiten

Registreren   Inloggen

Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.


Ik ben geïnteresseerd in:
Heb je al een account? Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in.
Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

  • Eerste proefdruk GRATIS
  • De leukste collectie bijzondere kaartjes
  • Fijne service!
Soort
Thema
Extra bijzonder
Designers & Collabs
Formaat
Kleurtinten

Geboortekaartjes met bergen

Filter
Filters

Geboortekaartjes met bergen, helemaal in jouw stijl!

Een geboortekaartje kiezen is niet gemakkelijk, daar weten we alles van! Maar ben je eenmaal verliefd geworden op een thema, zoals de geboortekaartjes met bergen, dan maakt dat de keuze een stuk makkelijker. Op deze pagina laten we je al onze geboortekaartjes met bergen zien, zodat jij je favoriete kaartje kan kiezen én kan aanpassen zodat ‘ie helemaal naar wens is!

De geboortekaartjes met bergen zijn er in verschillende designs, met stoere kaartjes voor jongens en lieve kaartjes voor meisjes. Of neutrale kaartjes die mooi zijn voor zowel voor een jongen als een meisje. Maak jullie geboortekaartje extra speciaal met folie, kies voor een bijzondere vorm of ga voor een écht houten kaartje!

Wat betekent een geboortekaartje met bergen?

Bergen, we zien ze steeds vaker als thema op geboortekaartjes. Maar waarom zou je hiervoor kiezen? Bergen of berglandschappen op geboortekaartjes staan voor avontuur en natuur. Met een berg op jullie geboortekaartje laat je zien dat de natuur belangrijk voor jullie is. Een berg staat namelijk voor kracht, zuiverheid en eeuwigheid. In sommige religies staat de berg voor goddelijke nabijheid en voor de (spirituele) groei die de mens tijdens zijn leven kan meemaken.

Met bergen op je kaartje laat je zien dat er een goede, stabiele basis is om het hoogtepunt van je dromen te bereiken; de bergtop staat hier voor de geboorte van jullie kindje.

Of je graag een betekenis wilt koppelen aan het geboortekaartje of bergen gewoon erg mooi vindt, dat is natuurlijk helemaal aan jullie!

Avontuurlijke geboortekaartjes met bergen

Geboortekaartjes met bergen vallen, net als geboortekaartjes met een luchtballon, jungle geboortekaartjes en geboortekaartjes met een wereldbol, in de categorie avontuurlijke geboortekaartjes. Deze thema's zijn erg in trek bij avontuurlijke aanstaande ouders én bij natuurliefhebbers. Spreken deze thema's je aan? Dan is een avontuurlijk geboortekaartje met een berg waarschijnlijk ook écht iets voor jullie! Kijk maar of er iets moois voor jullie tussenzit! 

Houten geboortekaartjes met bergen

Een berg is, net als hout, een element van de natuur. Het is dan niet zo gek dat afbeeldingen en illustraties van bergen supermooi tot hun recht komen op houten geboortekaartjes! We drukken geboortekaartjes op écht berkenhout. De kaartjes zijn ongeveer 2 millimeter dik, een mooi stevig kaartje dus. Omdat hout een natuurproduct is, is ieder houten kaartje uniek. Dus als je dol bent op de natuur én op zoek bent naar een bijzonder kaartje is een houten geboortekaartje met bergen zeker iets voor jou!

Bij houten geboortekaartjes heb je de keuze uit rechte en ronde hoeken. Ronde hoeken maken je houten geboortekaartje nóg weer een stukje specialer!

Geboortekaartjes met bergen en folie

Met foliedruk maak je een geboortekaartje nog specialer! Foliedruk is een extra glimmend folielaagje op je kaartje. Je kan kiezen uit verschillende kleuren folie: goudfolie, roséfolie, zilverfolie of koperfolie. Je kan bijvoorbeeld een folielaagje aanbrengen op de naam van jullie toekomstige kindje, op een illustratie op het kaartje of een extra folielaag over tekst. Dit is helemaal aan jullie!

Je kan bij bijna alle geboortekaartjes zelf kiezen of je folie toepast in je ontwerp. Kies een kaartje die helemaal bij jullie past en maak het kaartje vervolgens helemaal eigen met onze ontwerptool. Hier kies je ook welke elementen op je kaartje je laat shinen met folie!

Maak zelf je mooiste kaartje

Hebben jullie je favoriete geboortekaartje met bergen gekozen uit de collectie? Dan kun je zelf aan de slag om het kaartje verder naar wens te maken! Met onze ontwerptool pas je een bestaand ontwerp gemakkelijk aan. Voeg een mooie tekst toe (of een speciale geboortetekst of – gedichtje), pas de achtergrond aan of voeg een illustratie toe. Zo maak je zelf het mooiste kaartje met bergen! Precies weten hoe de ontwerptool werkt voordat je aan de slag gaat? Bekijk de uitleg in onze Creative Hub

Bekijk ook onze opmaaktips om tekst en afbeeldingen netjes op jullie geboortekaartje te zetten.

Geboortekaartje op maat

Hoewel we een hele grote collectie hebben met geboortekaartjes voor jongens en voor meisjes, kan het zijn dat de ontwerpen niet volledig aansluiten op je wensen. Ook kan je heel eigen ideeën hebben voor jullie geboortekaartje. Wil je niet zelf beginnen met ontwerpen op een blanco kaartje? Dan maken onze kaartjesexpert graag een geboortekaartje op maat. Mail ons voor de mogelijkheden!

Bestel een GRATIS proefdruk

Heb je jouw mooiste geboortekaartje met bergen gemaakt in onze ontwerptool? Dan is het meer dan logisch dat je het kaartje eerst in het echt wilt zien! Want pas als je een proef van het kaartje in handen hebt, kan je de kleuren goed zien en de kwaliteit van het door jou gekozen papier voelen. Zo weet je of het unieke kaartje dat jullie hebben ontworpen, in het echt net zo bijzonder is. Daarom krijg je bij het aanmaken van een account een GRATIS proefkaartje van ons!

Maak nu een account aan om een gratis proefkaartje te bestellen!

Is jullie kindje geboren? Geboortekaartjes zijn snel geregeld

Zodra je een proefkaartje aanvraagt van jullie meest bijzondere kaartje, zetten we dat geboortekaartje voor je klaar in je account. Is jullie zoon of dochter geboren? Dan hoef je alleen nog maar de laatste gegevens in te vullen. Denk aan de naam, de datum, het gewicht en het tijdstip van de geboorte.

Staan alle gegevens goed op het kaartje? Na een check bestel je de geboortekaartje gemakkelijk online. Als je voor 12.00 uur besteld, worden ze dezelfde dag nog gedrukt en heb je de oplage snel in huis.

Onze kaartjes-experts helpen je graag!

Wil je dat we even meekijken met jullie ontwerp? Dan helpen we je graag. Ook met speciale verzoekjes of vragen over onze ontwerptool, kan je terecht bij onze kaartjes-experts voor persoonlijk advies. Via het meldcentrum in je persoonlijke account stuur je gemakkelijk een verzoek. Mailen mag natuurlijk ook!