sluiten

Registreren   Inloggen

Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.


Ik ben geïnteresseerd in:
Heb je al een account? Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in.
Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

  • Eerste proefdruk GRATIS
  • De leukste collectie bijzondere kaartjes
  • Fijne service!

Geboortekaartjes met wereldbol

Een hele serie van geboortekaartjes met een wereldbol. Echt avontuurlijk en werelds!

alle kaartjes jongen meisje

Een hele serie van geboortekaartjes met een wereldbol. Echt avontuurlijk en werelds!

Soort
Thema
 Toon meer
Extra bijzonder
Designers & Collabs
Formaat
Kleurtinten
 Toon meer

De mooiste wereldbol geboortekaartjes

Geboortekaartjes met een wereldbol of afbeelding van de wereld zijn leuk & speciaal en wij hebben de leukste voor jongen en meisje. Bekijk ze hier! Met een wereldbol op je geboortekaartje geef je jullie aankondiging een heel bijzondere betekenis: jullie zoon of dochter is méér dan welkom op deze wereld. En dat mag iedereen weten!

Geboortekaartjes wereldbol met silhouet

Geboortekaartjes met een silhouet zijn op zichzelf al heel populair. Combineer je een silhouet met een wereldbol, dan heb je in één keer twee geboortekaartjes trends te pakken! Wat vinden jullie van een wereldbol met daarop een silhouet van een lief jongetje of meisje. Of een broertje en zusje hand in hand. Met illustraties en silhouetten en wereldbollen kan je haast eindeloos combineren. Zo maak je een geboortekaartje waar jullie super blij mee zijn!

Geboortekaartjes wereldbol goud

Wauw, zo’n gouden wereldbol staat wel héél mooi op een geboortekaartje. Kies voor een wereldbol met goudlook of ga voor écht goud, met goudfolie op je kaartje. Welke optie je ook kiest, je gouden wereldbol staat zo in het middelpunt van het kaartje!

Bij al onze wereldbol kaartjes staat aangegeven of goudfolie op je kaartje mogelijk is. Goudfolie kan je naar wens ook vervangen door rosé folie, zilverfolie of koperfolie.

Geboortekaartjes wereldbol met dieren

Kan je niet kiezen tussen een geboortekaartje met dieren of een geboortekaartje met een wereldbol? Ga dan gewoon voor allebei! Met een geboortekaartje met wereldbol én met dieren geef je jullie geboortekaartje echt iets speciaals. En ook hier kan je eindeloos combineren! Want ga je voor boerderijdieren of jungledieren? Of wissel je dieren af met planten, voor een jungle geboortekaartje met wereldbol? Wil je een wereldbol silhouet of een mooie wereldbol in watercolor? Zie je door de wereldbollen en dieren het bos niet meer? Wij helpen je graag met het maken van je keuze.

Wereldbol geboortekaartjes met stans

Hoe lief zijn de wereldbolgeboortekaartjes met stans? Op de losse labeltjes zet je (extra) informatie over de geboorte van jullie zoon of dochter. Maak het stanskaartje vast met een strikje, clipje of touwtje om het helemaal af te maken!

Tentkaartje met wereldbol

Tentkaartjes zijn geboortekaartjes in de vorm van een tent. Door ze aan de onderkant te vouwen en bovenin vast te maken met een leuk touwtje of clipje blijft het kaartje rechtop staan. In de vorm van een tent! Tentkaartjes vallen door de aparte vorm onder geboortekaartje met speciale vorm. Voor als jullie geboortekaartje nóg specialer mag zijn.

Ontwerp je eigen geboortekaartje met wereldbol

Heb je een kaartje met wereldbol gezien in de stijl die helemaal bij jullie past? Dan hoef je in onze ontwerptool alleen nog maar jouw eigen tekst toe te voegen.

In onze beeldbank vind je de mooiste afbeeldingen en illustraties van wereldbollen. Maar ook van dieren, silhouetten en jungle-elementen. Zo kan je verschillende stijlen en elementen van kaartjes combineren. De achtergrond van het ene kaartje, met de afbeelding van het andere geboortekaartje. Tot jullie zelf het allermooiste wereldbol kaartje voor de geboorte van een jongen of een meisje hebt gemaakt!

Makkelijk ontwerpen met de ontwerptool

In onze ontwerptool maak je jullie kaartje met wereldbol gemakkelijk zelf. Kies een mooie achtergrond, jullie favoriete afbeelding(en) en schrijf een mooie tekst op het kaartje om de geboorte van jullie kindje aan te kondigen!

Kom je er niet helemaal uit met het maken van je kaartje? Dan helpen we je graag! Wil je een heel uniek en eigen kaartje? Dat kan! We maken ook geboortekaartjes op maat. Mail ons voor de mogelijkheden.

Een GRATIS proefdruk van je geboortekaartje met wereldbol

Is jullie geboortekaartje met wereldbol helemaal naar wens gemaakt in de ontwerptool? Dan is het tijd om het geboortekaartje in het echt te bekijken! Dat wil je toch, voordat je de oplage bestelt na de geboorte van jullie kindje?! Snappen we heel goed! Daarom krijg je bij het aanmaken van een account een GRATIS proefkaartje van ons! Want we weten als geen ander: pas als je een proef van het kaartje in handen hebt, kan je de kleuren goed zien en de kwaliteit van het door jou gekozen papier voelen.

Maak nu een account aan om een gratis proefkaartje te bestellen!

Zoon of dochter geboren? Kaartjes zijn snel geregeld

We zetten het door jullie gemaakte geboortekaartje automatisch voor je klaar in je account, zodra je een proefkaartje heb aangevraagd. Is jullie kindje geboren? Dan hoef je alleen nog maar de laatste gegevens in te vullen en de kaartjes te bestellen. Het invullen van de gegevens (denk aan de naam, de datum, het gewicht en het tijdstip van de geboorte) én het bestellen doe je gemakkelijk online. Bestel je voor 12.00 uur? Dan worden de geboortekaartjes dezelfde dag nog gedrukt en heb je ze snel in huis.

Gratis advies van onze kaartjes-experts

Heb je een speciaal verzoek? Vragen over onze ontwerptool? Of wil je gewoon even dat we met je mee kijken? Geen probleem! Onze kaartjes-experts adviseren je graag. Zo weet je zeker dat je jouw mooiste geboortekaartje maakt, met of zonder wereldbol!

Wil je persoonlijk advies? Stuur een verzoek via het meldcentrum in je persoonlijke account of stuur ons een e-mail!