Inspiratie geboortekaartjes

De nieuwste geboortekaartjes, leuk gepimpt en echt gefotografeerd. Laat je insprireren door onze nieuwste en mooiste kaartjes! Tip: Volg ons op instagram (@liefleukeneigen) voor de laatste mooiste foto's.

 

Langwerpige geboortekaartjes, maar dan dubbel


De staande langwerpige kaart is helemaal van nu. En dan vooral de enkele variant. Toch hoorden we vaak dat deze niet zo leuk kon worden neergezet... Daarom hebben we de staande langwerpige kaart voor jullie ontworpen. Je kan er meer tekst op kwijt én je kan deze wel neerzetten. Bij de DIY collectie kan je dit formaat ook vinden en deze kan je helemaal zelf samenstellen. Lees ook ons blog over de staande kaart!

Geboortekaartje langwerpig dubbel Juul       Geboortekaartje langwerpig staand Jona

 

Een geboortekaartje op maat


We vinden het zo leuk om samen met de aanstaande ouders gezamenlijk een kaartje te ontwerpen. Vaak is het een combinatie van onze stijlen en eigen ideeen. Soms levert de klant helemaal eigen beeld aan. Zo ontstaat er altijd een heel persoonlijk en 'eigen' kaartje. Zoals voor de ouders van Thye en Alex. Zij zochten een tweelingkaartje in een ander formaat. Deze tweeluik geeft ruimte aan beide kindjes en kan je heel mooi neerzetten.

Wil je ook een eigen ontwerp? Dat doen we graag voor je! Je kan er hier alles over lezen. Mail ons gerust je ideeen, dan sturen we graag een offerte op maat. Je kan ook even kijken bij onze collectie tweelingkaartjes. Wellicht vind je hier al het juiste ontwerp!

Tweelingkaartje op maat    Bijzonder tweelingkaartje

 

Skyline in stoer zwart wit


Deze liggende kaart met een echt Hollandse skyline is stoer en lief tegelijkertijd. Wij zijn wel fan van een zwart wit geboortekaartje. En jullie? Wil je meer inspiratie voor zwart witte geboortekaartjes? Kijk dan eens op onze zwart/wit pagina!

Geboortekaartje skyline zwart wit