Inspiratie geboortekaartjes

De nieuwste geboortekaartjes, leuk gepimpt en echt gefotografeerd. Laat je inspireren door onze nieuwste en mooiste kaartjes! Tip: Volg ons op instagram (@liefleukeneigen) voor de laatste mooiste foto's.

Nieuw in de collectie: kalkpapier


Hoe mooi is dat, een enkel kaartje met een voorblad van kalkpapier. Dat geeft net weer wat extra's aan een geboortekaartje. Het voorblad kan je gebruiken voor een uitbundige aankondiging en op de kaart zet je alle gegevens. Je kan heel mooi spelen met het transparante kalkpapier. Kies er bijvoorbeeld voor om op het kalkpapier een mooie illustratie te plaatsen of juist alleen tekst.

Wil je zo'n kaartje zelf maken? Dat kan. Je maakt dan eigenlijk 2 kaartjes die je ieder op ander papier bestelt. De hoofdkaart op bijvoorbeeld standaard mat of eiglans en de transparante kaart bestel je op 'transparante kalkpapier'. We kunnen je ook helpen met een mooi ontwerp!

Geboortekaartjes met kalkpapier  Geboortekaartje met kalkpapier

 

Welkom Bo


Voor Bo hebben we dit vrolijke geboortekaartje gemaakt. Het is een kaartje uit onze speciale collectie, handmatig gedrukt op Oudhollands papier en voorzien van goudfolie. Een mooie combinatie van uitbundigheid door de mooie kleur (pms 238). We like! Wil je ook een kaartje met folie (goud, zilver of koper). Vul dan onze aanvraagformulier in en zie direct jouw prijs.

  Geboortekaartje Bo Oudhollands goud binnen

Nieuw in de collectie: watercolor labels


We hebben 2 nieuwe labels aan de collectie toegevoegd. Lief, stoer en in het leuke labelformaat. Je kan ze direct zelf ontwerpen. Hoe ziet jouw labelkaartje eruit?

Label geboortekaartje watercolor

GOUDFOLIE TO THE MAX


Het kaartje van Sarah, Vic en Hidde zijn allemaal met goudfolie gemaakt. En wij vinden het resultaat schitterend! Voor de jongens met sterretjes in combinatie met wat strooi elementen. Je ziet hier een voorbeeld met donkerblauw en grijsblauw. Allebei prachtig. Voor een meisje hebben we hartjes gebruikt met een roze peach kleur. Helemaal van nu. Deze kaartjes zijn gedrukt op Oud Hollands papier en met goudfolie. Kaartjes met goudfolie vallen onder onze special collectie. Bekijk hier al je mogelijkheden! Vul dit aanvraagformulier in en we maken graag een vrijblijvend voorstel voor je! Overigens kan je dit ontwerp ook digitaal zelf ontwerpen op onze site, als je niet per se goudfolie erop wilt!

 Geboortekaartje Oud Hollands Hidde goudfolie sterren  Geboortekaartje Hidde Oudhollands goudfolie sterren binnenzijde

Geboortekaartjes oudhollands goudfolie   Geboortekaartjes goudfolie oudhollands en karton

Langwerpige geboortekaartjes, maar dan dubbel


De staande langwerpige kaart is helemaal van nu. En dan vooral de enkele variant. Toch hoorden we vaak dat deze niet zo leuk kon worden neergezet... Daarom hebben we de staande langwerpige kaart voor jullie ontworpen. Je kan er meer tekst op kwijt én je kan deze wel neerzetten. Bij de DIY collectie kan je dit formaat ook vinden en deze kan je helemaal zelf samenstellen. Lees ook ons blog over de staande kaart!

Geboortekaartje langwerpig dubbel Juul       Geboortekaartje langwerpig staand Jona

 

Een geboortekaartje op maat


We vinden het zo leuk om samen met de aanstaande ouders gezamenlijk een kaartje te ontwerpen. Vaak is het een combinatie van onze stijlen en eigen ideeen. Soms levert de klant helemaal eigen beeld aan. Zo ontstaat er altijd een heel persoonlijk en 'eigen' kaartje. Zoals voor de ouders van Thye en Alex. Zij zochten een tweelingkaartje in een ander formaat. Deze tweeluik geeft ruimte aan beide kindjes en kan je heel mooi neerzetten.

Wil je ook een eigen ontwerp? Dat doen we graag voor je! Je kan er hier alles over lezen. Mail ons gerust je ideeen, dan sturen we graag een offerte op maat. Je kan ook even kijken bij onze collectie tweelingkaartjes. Wellicht vind je hier al het juiste ontwerp!

Tweelingkaartje op maat    Bijzonder tweelingkaartje

 

Skyline in stoer zwart wit


Deze liggende kaart met een echt Hollandse skyline is stoer en lief tegelijkertijd. Wij zijn wel fan van een zwart wit geboortekaartje. En jullie? Wil je meer inspiratie voor zwart witte geboortekaartjes? Kijk dan eens op onze zwart/wit pagina!

Geboortekaartje skyline zwart wit