sluiten

Registreren   Inloggen

Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.


Ik ben geïnteresseerd in:
Heb je al een account? Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in.
Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

  • Eerste proefdruk GRATIS
  • De leukste collectie bijzondere kaartjes
  • Fijne service!

Geboortekaartjes Lieve Kaarten

Met veel liefde en plezier ontwerpt Lobke, van Lieve Kaarten, geboortekaartjes die nét even anders zijn. Kaartjes met oog voor detail, een nostalgische twist en mooie kleuren.

alle kaartjes alle designers vintage

Met veel liefde en plezier ontwerpt Lobke, van Lieve Kaarten, geboortekaartjes die nét even anders zijn. Kaartjes met oog voor detail, een nostalgische twist en mooie kleuren.

Soort
Thema
 Toon meer
Extra bijzonder
Designers & Collabs
Formaat
Kleurtinten
 Toon meer
Filter
Filters
  • Soort
  • Thema
  • Extra bijzonder
  • Designers & Collabs
  • Formaat
  • Kleurtinten

Lieve Kaarten geboortekaartjes
Met veel liefde en plezier ontwerpt Lobke, van Lieve Kaarten, geboortekaartjes die nét even anders zijn. Kaartjes met oog voor detail, een nostalgische twist en mooie kleuren. Als moeder van twee kinderen snapt Lobke als geen ander dat een geboorte een bijzondere gebeurtenis is, waar een uniek geboortekaartje bijhoort. Haar collectie met vrolijke en eigenwijze geboortekaartjes vind je hier bij Lief Leuk & Eigen.

Vul zelf je teksten in
Lief Leuk & Eigen heeft een super mooie editor waarmee je zelf teksten in het kaartje plaatst. Je kiest je eigen kleuren en lettertypes, bovendien voeg je eenvoudig kleine symbolen (zoals hartjes en sterren) uit de beeldbank toe. Zo maak je jouw geboortekaartje nog meer eigen.

Vraag een gratis proefkaart aan!
Een tip van Lobke: vraag altijd een proefkaart aan. Alleen dan kun je zien hoe jullie geboortekaartje straks echt wordt. Je voelt het papier in je handen en ziet de kleuren in het echt. Bij Lief Leuk & Eigen vraag je bovendien een gratis proefkaartje aan!

Illustratie laten aanpassen
Wil je iets aan de illustratie zelf verandert hebben? Dat kan natuurlijk ook. Lobke past het ontwerp graag voor jullie aan. Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden!

Volg Lieve Kaarten ook op Instagram!