Geboortekaartjes met labeltjes en tags

Filters
Vind jouw mooiste kaartje:
  • Soort
  • Thema
  • Extra bijzonder
  • Designers & Collabs
  • Formaat
  • Kleurtinten
Koperfolie optie
Koperfolie optie
Goudfolie optie
Goudfolie optie
Goudfolie optie

Label geboortekaartjes in alle stijlen

Geboortekaartjes met labeltjes en tags kun je in allerlei stijlen maken: klassiek, stoer, vrolijk. Alles is mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een strak en tijdloos design waarbij je de naam van je kindje of de geboortedatum als label aan je geboortekaartje toevoegt. 

Welke labeltjes zijn leuk voor aan een geboortekaartje?

Er zijn zoveel verschillende soorten labeltjes, zoals kalkpapier, kraftpapier of losse labeltjes. We zetten de opties voor je op een rij en leggen uit wat de verschillen en aandachtspunten zijn.

geboortekaartje kalkpapier cover met paperclipje mickgeboortekaartje met kartonnen labeltjegeboortekaartje met los labeltje en goudfolie no├ę

Het kalkpapieren labeltje (labeltje van vellum papier)

Wil je echt iets bijzonders? Hoe leuk is het dan om bij jouw kaart een kalkpapieren label of cover te combineren. Kalkpapier is semi-transparant papier. Het wordt ook wel Vellum papier genoemd. Hierdoor krijg je een unieke mix van materialen. Je voegt dit labeltje los bij jouw kaartje en kun je apart ontwerpen en bestellen. We hebben een grote collectie geboortekaartjes met kalkpapier. Moeite waard om even te bekijken!

Geboortekaart met een labeltje in kraft of karton

Een kraft label geeft jullie geboortekaartje een authentieke uitstraling en is helemaal van nu. We hebben labels met in de klassieke vorm van een gift tag, gemaakt van stevig bruin karton. Maar je kunt ook kiezen voor een geboortekaartje in combinatie met een bijpassend labelkaartje met afgeronde hoeken.

Een los labeltje bij je kaartje, om leuk te combineren!

In de webshop vind je een flink aantal geboortekaartjes waar het labeltje al direct bij zit. Zo ben je in één keer klaar. Daarnaast hebben we ook allerlei losse labels ontworpen die je met elk gewenst kaartje kunt combineren. Zoals een wolkje of een exemplaar waar je een foto, een kraamtekstjes of een mooie spreuk op kunt zetten. Op die manier maak je je elk geboortekaartje helemaal eigen door een labeltje toe te voegen.

Labelkaartje met foliedruk

Alle labeltjes zijn eenvoudig te combineren met foliedruk. Je bepaalt namelijk zelf of en waar jij folie op het labeltje wilt toepassen. We brengen dan een glanzend laagje folie in goud, roségoud, zilver of brons aan over het drukwerk. Door de naam van je kindje, de geboortedatum of illustraties in folie toe te voegen, geef je een speciaal effect aan je kaartje met label. 

Zo maak je het labeltje vast aan het geboortekaartje

Om het hanglabel aan het geboortekaartje vast te maken, zijn er verschillende opties, zoals splitpennen, paperclips of een touwtje. Sommige kaartjes hebben bij levering al een gaatje in de kaart om het label met een touwtje of splitpen vast te maken. Deze herken je aan het roze rondje op het kaartje, deze wordt uitgestanst! 

dorien lusthof van Lief Leuk & Eigen

"Mooie touwtjes, paperclips of splitpennen maken je label geboortekaartjes helemaal af"

- Dorien Lusthof, eigenaresse van Lief Leuk & Eigen

 

 


Op de pagina Extra voor je kaartje vind je de verschillende accessoires die je kunt gebruiken voor het pimpen van je labelkaartje. Zo kun je zelf bepalen wat je mooi vindt en binnen je budget past. Een gekleurd touwtje (bakerstwine) zorgt voor een vrolijke twist of hou het basic en ga voor wit of jute touw. Voor een touwtje heb je natuurlijk een gaatje nodig. Mocht deze niet standaard bij het kaartje zitten, dan kan je deze zelf in het kaartje maken met de speciale hechtringtang en bijhorende hechtringtjes. Of je kiest voor zo'n leuke paperclip om je kaartje vast te zetten. Bekijk alle props voor het vastmaken van de labels en geboortekaartjes.

Zo maak je jouw eigen labelkaartje met de online ontwerptool

Start met een van onze kaartjes uit de collectie label geboortekaartjes. Je kan vervolgens in onze online ontwerptool het kaartje en het label helemaal naar jouw wensen ontwerpen! Onze designers kijken en denken graag met je mee en je kan heel makkelijk een gratis proefkaartje bestellen.

Goed om te weten: hiervoor zijn de roze lijnen

Label kaartjes worden digitaal gestanst. Met een snijmachine worden de labels in de juiste vorm gesneden. De stans wordt aangegeven met roze lijnen. Bij een proefkaartje wordt het kaartje niet gestanst en zijn de roze lijnen nog zichtbaar. Bij de uiteindelijke levering van alle kaartjes en labels ontvang je alles uiteraard zonder die roze lijnen.

Bekijk ook de video over labelkaartjes, hierin legt Dorien alles uit over de labelkaartjes en hoe het werk met de roze lijnen. 

Extra mooi verzenden met luxe envelop en een sluitsticker

De envelop is het eerste wat jullie familie en vrienden zien, zodra jullie mooie geboortekaartje met label op de mat valt. Die eerste indruk kun je maar één keer maken. Maak het zo bijzonder mogelijk met een bijpassende, luxe envelop en sluitsticker. Bekijk alle opties in de categorie ‘mooi verzenden’.

Kindje geboren? Zo gemakkelijk bestel je jullie geboortekaartjes

Als je een proefkaartje heb aangevraagd, zetten we dat geboortekaartje (inclusief de labeltjes) voor je klaar in je account. Als jullie kindje geboren is, hoef je alleen nog maar de laatste gegevens in te vullen. Denk aan de naam, de datum, het gewicht en het tijdstip van de geboorte. Dan is het tijd om de geboortekaartjes voor familie, vrienden en collega’s te bestellen! Dat doe je gemakkelijk online. Bestel je voor 12.00 uur? Dan worden ze dezelfde dag nog gedrukt en heb je ze snel in huis.

In-elkaar-zet-service voor het bevestigen van een labeltje aan een geboortekaartje

Je ontvangt de kaarten los en je kunt deze zelf in elkaar zetten. Wil je dat wij dit voor je doen? Maak dan gebruik van onze speciale labeltjesservice. De kosten hiervan zijn € 25,00 per 50 kaarten (exclusief de materialen). Houd wel rekening met 2 dagen extra levertijd.