Labels en tags geboortekaartjes

Filters
Vind jouw mooiste kaartje:
  • Soort
  • Thema
  • Extra bijzonder
  • Designers & Collabs
  • Formaat
  • Kleurtinten
Goudfolie optie
Goudfolie optie
Labeltjes rechthoek 4 stuks
Goudfolie optie

Geboortekaartjes met labeltjes en tags

Het leuke aan deze collectie geboortekaartjes met labeltjes is, dat je ze in allerlei stijlen kan maken: klassiek, stoer, vrolijk. Alles is mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een strak en tijdloos design waarbij je de naam van je kindje of de geboortedatum als label aan je geboortekaartje toevoegt. Of wat dacht je van een lief een klein kaartje bij je geboortekaartje in de vorm van een hartje?

Geboortekaart met een labeltje in kraft

Een kraft label geeft jullie geboortekaartje een authentieke uitstraling en is helemaal van nu. We hebben labels met in de klassieke vorm van een gift tag, gemaakt van stevig bruin karton. Maar je kunt ook kiezen voor een geboortekaartje in combinatie met een bijpassend labelkaartje met afgeronde hoeken.

Mooie touwtjes, paperclips of splitpennen maken je label geboortekaartjes helemaal af

Om het hanglabel aan het geboortekaartje vast te maken, zijn er verschillende opties, zoals splitpennen, paperclips of een touwtje. Sommige kaartjes hebben bij levering al een gaatje in de kaart om het label met een touwtje of splitpen vast te maken. Deze herken je aan het roze rondje op het kaartje, deze wordt uitgestanst! 

Het materiaal om de labels vast te maken, kun je gemakkelijk uitzoeken in onze webshop. Zo kun je zelf bepalen wat je mooi vindt en binnen je budget past. Een gekleurd touwtje (bakerstwine) zorgt voor een vrolijke twist of hou het basic en ga voor wit of jute touw. Voor een touwtje heb je natuurlijk een gaatje nodig. Mocht deze niet standaard bij het kaartje zitten, dan kan je deze zelf in het kaartje maken met de speciale hechtringtang en bijhorende hechtringtjes. Of je kiest voor zo'n leuke paperclip om je kaartje vast te zetten. Bekijk alle props voor het vastmaken van de labels en geboortekaartjes.

In-elkaar-zet-service voor het bevestigen van een labeltje aan een geboortekaartje

Je ontvangt de kaarten los en je kunt deze zelf in elkaar zetten. Wil je dat wij dit voor je doen? Maak dan gebruik van onze speciale labeltjesservice. De kosten hiervan zijn € 25,00 per 50 kaarten (exclusief de materialen). Houd wel rekening met 2 dagen extra levertijd.

Het kalkpapieren labeltje

Wil je echt iets bijzonders? Hoe leuk is het dan om bij jouw kaart een kalkpapieren label of cover te combineren. Kalkpapier is semi-transparant papier. Ook wel Vellum papier genoemd. Hierdoor krijg je een unieke mix van materialen. Je voegt dit labeltje los bij jouw kaartje en kun je apart ontwerpen en bestellen. We hebben een grote collectie geboortekaartjes met kalkpapier. Moeite waard om even te bekijken!

Foliedruk

Alle label geboortekaarten zijn eenvoudig te combineren met foliedruk. Je bepaalt namelijk zelf of en waar jij folie op je kaartje wilt toepassen. We brengen dan een glanzend laagje folie in goud, roségoud, zilver of brons aan over het drukwerk. Door de naam van je kindje, de geboortedatum of illustraties in folie toe te voegen, geef je een speciaal effect aan je kaartje met label. Bekijk de hele collectie geboortekaartjes met folie.

Geboortekaartje met los label

In de webshop vind je een flink aantal geboortekaartjes waar het labeltje al direct bij zit. Zo ben je in één keer klaar. Daarnaast hebben we ook allerlei losse labels ontworpen die je met elk gewenst kaartje kunt combineren. Zoals een wolkje of een exemplaar waar je een foto, een kraamtekstjes of een mooie spreuk op kunt zetten. Op die manier maak je je elk geboortekaartje helemaal eigen door een labeltje toe te voegen.

Pas je kaartje helemaal zelf aan naar wens, met de online ontwerptool

Start met een van onze kaartjes uit de collectie label geboortekaartjes. Je kan vervolgens in onze online ontwerptool het kaartje en het label helemaal naar jouw wensen ontwerpen! Onze designers kijken en denken graag met je mee en je kan heel makkelijk een gratis proefkaartje bestellen.

Goed om te weten: hiervoor zijn de roze lijnen

label kaartjes worden digitaal gestanst. Met een snijmachine worden de labels in de juiste vorm gesneden. De stans wordt aangegeven met roze lijnen. Bij een proefkaartje wordt het kaartje niet gestanst en zijn de roze lijnen nog zichtbaar. Bij de uiteindelijke levering van alle kaartjes en labels ontvang je alles uiteraard zonder die roze lijnen.

Maak je kaart compleet met een luxe envelop en een sluitsticker

De envelop is het eerste wat jullie familie en vrienden zien, zodra jullie mooie geboortekaartje met label op de mat valt. Die eerste indruk kun je maar één keer maken. Maak het zo bijzonder mogelijk met een bijpassende, luxe envelop en sluitsticker. Bekijk alle opties in de categorie ‘mooi verzenden’.