sluiten

Registreren   Inloggen

Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.


Ik ben geïnteresseerd in:
Heb je al een account? Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in.
Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

  • Eerste proefdruk GRATIS
  • De leukste collectie bijzondere kaartjes
  • Fijne service!

Geboortekaartjes bakfiets

De bakfiets: hip, modern, stoer en duurzaam. Al jaren erg populair in Nederland. En ja, de bakfiets staat natuurlijk voor hét ultieme familiegevoel. Samen met je kindje(s) in de bakfiets. Op avontuur, de wijde wereld in!

alle kaartjes jongen meisje neutraal

Bijzonder lieve geboortekaartjes met een bakfiets!

Soort
Thema
Extra bijzonder
Designers & Collabs
Formaat
Kleurtinten
Filter
Filters

Geboortekaartjes met een bakfiets

De bakfiets: hip, modern, stoer en duurzaam. Al jaren erg populair in Nederland. Niet zo gek dat we die stoere, leuke én lieve bakfiets geboortekaartjes in onze collectie hebben. Wie weet zit er voor jou een favoriet bij!

Geboortekaartje met silhouet van een kindje in de bakfiets

Geboortekaartje met een silhouette zijn dé trend van dit jaar. En ook bakfietsjes zien we steeds vaker terug als thema op geboortekaartjes. Nederland is natuurlijk het ultieme fietsland en omarmt de bakfiets, ook op geboortekaartjes! Tel deze twee thema's bij elkaar op en je hebt een super leuk geboortekaartje: een silhouet van een kindje in de bakfiets. Super schattig als er een klein broertje of zusje wordt geboren! 

Bakfiets geboortekaartje met wereldbol

Wereldbol geboortekaartjes staat voor ontdekken, voor avontuur. Een mooi thema voor op een geboortekaartje, vinden wij! Want het avontuur van jullie kleintje begint zodra hij of zij geboren is. Ook de bakfiets staat voor het avontuur én voor familie. Als je op zoek bent naar een avontuurlijk kaartje, is dit écht iets voor jullie. 

Bakfiets geboortekaartjes van Gribbeltje

De geboortekaartjes van Gribbeltje kenmerken zich door de lieve kindjes, de strakke lijnen en de felle kleuren. Speciaal voor de collectie van Lief Leuk & Eigen heeft Gribbeltje deze geboortekaartjes ontworpen met de kindjes in de bakfiets. Voor de geboorte van een meisje én voor de geboorte van een jongetje. 

Maak het extra bijzonder met een labelkaartje

Als jullie zoon of dochter geboren wordt, wil je dit nieuws aan vrienden, familie en bekenden laten weten met jullie allermooiste kaartje. Een bijzonder kaartje, dat natuurlijk ook. Er zijn zoveel mogelijkheden om je kaartje extra bijzonder te maken. Eén daarvan is een labeltje aan het geboortekaartje. Met één of meerdere labeltjes, die je met een clipje of touwtje vastmaakt aan het grote kaartje, maak je jullie geboortekaartje wel heel speciaal! 

De mooiste geboortekaartje maak je zelf!

Bij Lief Leuk & Eigen heb je alles zelf in de hand. Alle kaartjes op onze website kun je aanpassen en helemaal naar eigen wens bewerken. Zo bepaal je helemaal zelf hoe jullie geboortekaartje er uiteindelijk uit komt te zien!

Met behulp van onze online ontwerptool maak je het mooiste geboortekaartje helemaal zelf. Gewoon, door te spelen met kleuren, lettertypes en andere elementen op je geboortekaartje.

Online je kaartje aanpassen, zo werkt het

Het aanpassen van een geboortekaartje gaat gemakkelijker dan je denkt! Zo werkt het: kies je favoriete kaartje uit onze collectie en klik op 'Maak je kaartje'. Dan kom je terecht in onze online ontwerptool. Speel hier met de kleuren van de achtergrond en posities van teksten. Of bekijk onze goedgevulde beeldbank om illustraties en afbeeldingen toe te voegen waar je blij van wordt! Net zo lang tot je tevreden bent over je kaartje. Met of zonder bakfiets. 

Kom je er niet helemaal uit? Of heb je iets in je hoofd wat nét anders is dan de mogelijkheden in de ontwerptool? Neem dan gerust contact op met onze kaartjes-experts. Zij helpen je graag bij het online maken van jullie mooiste geboortekaartje.

In onze Creative Hub vind je trouwens heel veel tips en tricks voor het maken van je kaartje!

Bakfiets geboortekaartjes met folie

Met een bakfiets geboortekaartje met folie maak je zeker indruk. Met een laagje folie op je geboortekaartje breng je een glimmend (shiny) effect aan op het kaartje. Combineer het kaartje met je favoriete foliekleur: goudfolie, koperfolie, geboortekaartjes met roséfolie, zilverfolie, zwartfolie of witfolie.

Zo'n laagje folie is erg mooi als tekst (denk aan de naam van jullie kindje), maar ook om afbeeldingen en illustraties nét dat extraatje te geven waardoor jullie kaartje een heel bijzondere look krijgt. Aan de slag met folie! Heeft het kaartje dat jullie hebben uitgekozen niet standaard folie op het kaartje? Dan kun je het heel makkelijk zelf toepassen op je kaartje in de online ontwerptool Volg de stappen van onze handleiding voor folie op je kaartje.

Heb je liever dat we met je meekijken? Geen probleem! Laat het onze kaartjes-experts weten dat je hulp kunt gebruiken via het meldcentrum in je account of stuur een e-mail.

GRATIS proefkaartje bestellen? Maak een account aan!

Hebben jullie een kaartje gekozen en eventueel helemaal naar wens aangepast? Dan snappen we als geen ander dat je dit kaartje eerst in het echt wilt bekijken, liefst nog voordat jullie kleintje geboren is! Daarom krijg je van ons een GRATIS proefkaartje als je een account aanmaakt.

Zo werkt het:

1. Ontwerp je kaartje (met of zonder folie)
2. Klik op 'controleer & bestel'
3. Is je kaartje goed? Klik op de knop 'Proefkaart bestellen'
4. Kies de aantallen en vink de gewenste papiersoort aan
5. Klik op 'Ga naar betalen' en voer hier je gegevens en de kortingscode in (die krijg je zodra je een account maakt)

Geboortekaartjes snel in huis na de geboorte

Met een account van Lief Leuk & Eigen slaan we je favoriete kaartjes en proefkaart voor je op. Is jullie zoon of dochter geboren? Dan bestel je vanuit het account heel gemakkelijk de kaartjes voor familie, vrienden en collega's. Je hoeft alleen nog maar de laatste gegevens in te vullen (zoals de naam, geboortedatum, gewicht en tijdstip van de geboorte). Controleer je kaartje goed voor dat je de definitieve bestelling plaatst! Bestel je voor 12.00 uur? Dan drukken we de geboortekaartjes dezelfde dag nog en heb je de kaartjes snel in huis!

Gratis advies van onze kaartjes-experts

Wil je dat we even meekijken met jullie ontwerp? Dan helpen we je graag (en dat is helemaal gratis!). Ook met speciale verzoekjes of vragen over onze ontwerptool, kan je terecht bij onze kaartjes-experts voor persoonlijk advies. Via het meldcentrum in je persoonlijke account stuur je gemakkelijk een verzoek. Mailen mag natuurlijk ook!