sluiten

Registreren   Inloggen

Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.


Ik ben geïnteresseerd in:
Heb je al een account? Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in.
Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

  • Eerste proefdruk GRATIS
  • De leukste collectie bijzondere kaartjes
  • Fijne service!
Soort
Thema
Designers & Collabs
Formaat
Kleurtinten

Geboortekaartjes adoptie

Het adopteren van een kindje is een hele speciale gebeurtenis. Je leef hier een lange tijd naar toe. Is je kindje aangekomen bij zijn/haar nieuwe thuis? Dan is dit het moment om het kenbaar te maken en een adoptiekaartje te versturen.

Filter
Filters

Adoptiekaartjes en aankomstkaartjes

Het adopteren van een kindje is een heel bijzondere gebeurtenis. Je leeft vaak al maanden, zo niet jaren, toe naar het moment van adoptie. Is je kindje aangekomen bij zijn/haar nieuwe thuis? Dan is dit het moment om het kenbaar te maken en een adoptiekaartje of aankomstkaartje te versturen. Natuurlijk kan je heel veel geboortekaartjes uit onze collectie gebruiken voor een adoptiekaartje. Maar hier hebben we specifiek de kaartjes geselecteerd om de komst van een adoptiekindje op een bijzondere manier aan te kondigen. 

Populaire thema's voor adoptiekaartjes en aankomstkaartjes zijn geboortekaartjes met een wereldbolluchtballon of kompas. Die zie je dan ook terug op deze pagina! 

Zelf een adoptiekaartje maken

Alle speciaal geselecteerde geboortekaartjes op deze pagina kun je helemaal naar wens aanpassen. Kies je favoriete kaartje en ga vervolgens aan de slag! In de ontwerptool kan je onder andere de kleuren, afbeelingen en teksten op het kaartje aanpassen en toevoegen. Wil je weten hoe je jouw adoptiekaartje op z'n mooist opmaakt? Spiek dan even in de Creative Hub, onze kennisbank vol tips & tricks voor het opmaken van een geboortekaartje. 

Adoptiekaartje op maat

Mocht het gewenste ontwerp hier niet bij zitten maar spreekt de stijl jullie wel aan? We ontwerpen graag voor jullie het adoptiekaartje op maat! Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Bestel een gratis proefdruk 

Heb je jouw adoptiekaartje met veel liefde gemaakt in de editor en ben je tevreden over het resultaat? Dan is het tijd om een gratis proefdruk te bestellen. Je krijgt er één van ons, zodat je het kaartje eerst in het echt kunt bekijken. Met een proefdruk zie én voel je het kaartje zelf voordat je de oplage besteld na de adoptie van je zoon of dochter. En dat is een fijn idee! Je ontwerp kun je daarna altijd nog aanpassen.

 

In 5 stappen je proefkaartje bestellen

  1. Maak je mooiste kaartje in de ontwerptool
  2. Maak een account of log in (bij het aanmaken van een account krijg je de code voor het proefkaartje)
  3. Klik op 'controleer & bestel' en vervolgens op 'proefkaart bestellen'
  4. Kies het aantal en de gewenste papiersoort
  5. Klik op 'Ga naar betalen': hier voer je jouw gegevens in én de code voor de gratis* proefkaart (je ziet aan de rechterzijde dat de proefkaart niet wordt doorberekend)