sluiten

Registreren   Inloggen

Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.


Ik ben geïnteresseerd in:
Heb je al een account? Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in.
Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

  • Eerste proefdruk GRATIS
  • De leukste collectie bijzondere kaartjes
  • Fijne service!
Soort
Thema
Designers & Collabs
Formaat
Kleurtinten

Geboorteborden

Geboorteborden zijn de leukste manier om iedereen in je buurt te laten weten dat jullie kindje is geboren. Je kan de borden bestellen in meerdere formaten en ze worden standaard geleverd met zuignappen. Makkelijk te bevestigen dus. Tip: bestel het bord zonder datum, dan kan je deze al voor de geboorte bestellen en snel ophangen!

Filter
Filters

Geboorteborden voor aan het raam

De leukste manier om de buurt te laten weten dat jullie kindje is geboren, is natuurlijk door een geboortebord aan het raam te hangen! Dit mooie uitbundige bord hang je heel makkelijk op, aan elke raam. Een ideale aankondiging voor nu, want perfect voor jullie (k)raamvisite. Het geboortebord is ook wel bekend als makelaarsbord en als V-bord. En goed te zien van alle kanten van de straat.

Geboortebord makkelijk ophangen

Het geboortebord is leuk en opvallend en kan je overal makkelijk bevestigen, door de handige zuignappen die worden meegeleverd. Even verplaatsen is geen probleem! Of bij te harde storm even binnenhalen. Zo blijft je geboortebord mooi!

Leukste designs, passend bij je geboortekaartjes

Alle geboortekaartjes uit de collectie van Lief Leuk & Eigen kan je ontwerpen als geboortebord. Of maak je eigen persoonlijke geboortebord met de beeldbank. Leuk om te doen. We hebben al een grote collectie online gezet die je zelf kan aanpassen. Zit jouw kaartje er niet bij? Vraag het ons en we helpen je graag om ook jouw kaartje als raambord in de collectie te zetten.

Geen geboortekaartje bij Lief Leuk & Eigen besteld?

Geen probleem. Ook jij kan bij ons jouw geboortebord bestellen. Je kan dan helemaal jouw eigen design samenstellen in onze ontwerptool met de uitgebreide beeldbank.

Op maat gemaakt

Je geboortebord wordt helemaal op maat gemaakt en gedrukt, speciaal voor jou. De levertijd van een bord is ca 3-4 werkdagen. Tip: wanneer je niet de geboortedatum op het bord plaatst, kan je het geboortebord al eerder bestellen zodat je deze snel na de geboorte kan ophangen.

Diverse formaten geboorteborden

We hebben het geboortebord in het formaat 50x70. Op verzoek kunnen we het bord ook in de volgende maten leveren:

  • 50x50 (uitgevouwen 100x50). Mooi voor vierkante kaartjes!

Andere raamversiering? De raamsticker

Heb je geen ruimte voor een geboortebord? Kies dan een voor een raamsticker van jouw geboortekaartje. Deze kan je ook laten maken op 30x40, 50x70 of 50x50 of in een ronde vorm.