Basiskaartjes om je eigen kaartje te ontwerpen

Filters
Vind jouw mooiste kaartje:
Ook geschikt voor folie

Basiskaartjes van onze lay outs

Bij Lief Leuk & Eigen kan je trouwkaarten en geboortekaartjes ontwerpen die helemaal bij jullie passen. Natuurlijk kan je kiezen uit een van onze designs maar je kan ook beginnen met een lege kaart! Kies het formaat die bij je past en ontwerp het kaartje van jouw dromen! De beeldbank staat bij alle kaartjes open en je kan er ook je eigen afbeelding aan toevoegen.

Inspiratie nodig? Kijk dan eens bij de jongenskaartjes, meisjeskaartjes of de trouwkaarten collectie!

Gratis proefkaart

Heb je je kaartje helemaal naar eigen wens ontworpen? Bestel dan een proefdruk. De eerste is gratis, die krijg van ons helemaal voor niets. Gebruik hiervoor code GRPR01 in je winkelmandje. Zo kan je thuis goed beoordelen of je kaartje in kleur en papier goed uitkomt.

Advies op maat

Natuurlijk kijken we graag even met je mee! Je ontwerpt tenslotte niet dagelijks een mooi kaartje, toch fijn als er extra paar ogen even de uitlijning nakijken of nog wat tips geven. Mail onze kaartjesmakers gerust.

Ontwerp op maat

Liever niet zelf doen? Wij ontwerpen ook graag een kaartje voor je! Vanaf € 20,00 tot € 45,00 euro extra ontvang jij een design op maat. Dan hoef jij je er niet druk over te maken en weet je dat je een heel mooi kaartje krijgt!