Save the date bij huisstijl bloemen voor
Save the date bij huisstijl bloemen achter
Formaat: Enkel 10x15

Save the date bij huisstijl bloemen

Mooie Save the date kaart in de trouwhuisstijl bloemen! De aankondiging dat jullie gaan trouwen. Iedereen kan alvast een gaatje vrij houden in zijn of haar agenda voor jullie grote dag.

Deze prachtige Save the date hoort thuis in de bloemen huisstijl. De trouwhuisstijl met bloemen past prachtig bij een bruiloft in de lente of zomer. De warme tinten geven prachtige uitstraling aan deze huisstijl. In combinatie met een sierlijk lettertype is deze STD kaart helemaal af.

Ga jij je gasten ook op de hoogte stellen van jullie huwelijk met deze mooie kaart?

  • 10 x 15 cm - enkele kaart
  • Staande kaart
  • 11,4 x 16,2 cm (bekijk hier alle enveloppen in dit formaat))
  • Folie - dit kaartje is ook mogelijk met folie en kan je in de editor kiezen
  • Bekijk de opmaaktips over hoe je dit kaartje mooi kan opmaken & uitlijnen

Bij enkele kaarten kan je uit al onze papiersoorten (maar liefst 7 varianten) kiezen. Wil je een mooi luxe gevoel meegeven aan je kaart, kies dan voor een van onze EXTRA DIKKE varianten.
Ga je voor het mooie folie op je kaartje, dan kan je alleen kiezen uit de papiersoorten waarop folie mogelijk is (3 soorten).
Bekijk hier de beschrijvingen van alle papiersoorten en bestel een papierwaaier

Voor kaartjes zonder extra bewerkingen geldt: VOOR 12.00 UUR BESTELD, DEZELFDE DAG GEDRUKT EN VERSTUURD (op werkdagen en mits het kaartje door onze kwaliteitscontrole komt)

Extra bewerkingen
Kies je voor folie op je kaartje? Dan is dit een extra bewerking en is de levertijd 3-4 werkdagen

Proefkaarten worden met de brievenbuspost gestuurd en zijn niet altijd de volgende dag in huis. Oplages worden met Track en Trace via PostNL verstuurd en zijn over het algemeen de volgende dag in huis.

UIT DEZELFDE SERIE

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code