Voor 12.00 besteld, dezelfde dag verwerkt.

Verwachte leverdatum: 25-02-2020
Menukaart bij huisstijl bloemen voor
Menukaart bij huisstijl bloemen achter
Formaat: Enkel 10x21

Menukaart bij huisstijl bloemen

Je kunt jullie dag helemaal compleet maken met menukaarten in de bloemenstijl passend bij de trouwkaarten. De menukaarten kan je gebruiken met alleen de vermelding van het menu, maar in dit voorbeeld hebben we deze ook gelijk gebruikt voor de naamkaartjes. Bovenaan de menukaart staat de naam van jullie gast vermeldt. Zo heb je twee vliegen in een klap; een prachtige menukaart en iedereen weet direct waar hij of zij mag plaatsnemen.

Deze menukaarten horen thuis in het rijtje van de bloemen trouwhuisstijl. Deze stijl heeft mooie warme tinten en past perfect in bij een lente of zomer bruiloft. Daarnaast zie je bij deze stijl een mooi een sierlijk lettertype die de kaart een chique uitstraling geeft.

Zo'n prachtige menukaart zal jullie diner vast nog lekkerder laten smaken!

GRATIS PROEFKAARTJE
Kies je eigen teksten , lettertypes en kleuren en maak je mooiste geboortekaartje. Je ontvangt van ons een code voor een gratis proefkaart wanneer je je account aanmaakt. Zo kan je thuis mooi de kwaliteit en jouw design beoordelen.

WE HELPEN GRAAG
Wil je graag dat we even met jouw design meekijken? We helpen je graag. Mail gerust naar onze klantenservice.

VARIANTEN OP DIT DESIGN

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code