Trouwkaart met fotostrip bij huisstijl bloemen voor
Formaat: 10x21 cm met fotostrip

Trouwkaart met fotostrip bij huisstijl bloemen

Een prachtige trouwkaart in combinatie met een leuke fotostrip, horende bij de trouwhuisstijl bloemen.

Wil jij net even een extra touch geven aan je trouwkaart? Wat dacht je van deze mooie trouwkaart met fotostrip. Deze trouwkaart hoort bij onze bloemen collectie. Een mooie warme en sierlijke trouwhuisstijl die prachtig past bij een voorjaars- of zomerbruiloft. De fotostrip kan dienen voor informatie over het verloop van de grote dag. Hierop kunnen jullie bijvoorbeeld een tijdsschema vermelden. En extra leuk is dat deze fotostrip door middel van een leuk touwtje, hechtring of splitpen mooi verbonden kan worden aan de hoofdkaart (touwtjes, hechtringen en splitpennen dien je zelf te verzorgen).

  • kaartje van 10 x 21 cm en fotostrip van 4,5 x 20 cm
  • Op het kaartje zie je roze lijnen staan, hier wordt het kaartje gestanst. Je ontwerpt dus een kaartje en een fotostrip tegelijkertijd
  • Proefkaartjes worden niet gestanst, de roze lijnen zijn nog zichtbaar
  • Bij de oplage (vanaf 10 stuks) ontvang je de kaartjes netjes gestanst en zonder roze lijnen
  • Je kan de fotostrip leuk vastmaken met een mooie paperclip. Deze worden niet standaard meegeleverd. Lees hier meer over op onze creative hub
  • 11 x 22 cm (bekijk hier alle enveloppen in dit formaat))
  • Folie - dit kaartje is ook mogelijk met folie en kan je in de editor kiezen
  • Bekijk de opmaaktips over hoe je dit kaartje mooi kan opmaken & uitlijnen

Papieradvies voor stanskaartjes

Kies je voor een stanskaartje? Dan zijn er vier papiersoorten waaruit je kunt kiezen als je geen folie op je kaartje wilt. Onze kaartjes-experts bevelen de papiersoorten 'Zijdeglans' en 'Klassiek' aan voor het mooiste resultaat voor een stanskaartje zonder folie, maar ook 'Standaard mat' en 'Cotton mooi stevig' zijn geschikt! Door te kiezen voor iets dikker papier, zoals 'Cotton mooi stevig', 'Zijdeglans extra dik' en 'Klassiek extra dik' geef je het stanskaartje ook dat luxe gevoel mee!

Het mooiste papier voor stanskaartjes met foliedruk

Wil je folie op een stanskaartje? Dan kun je kiezen uit twee papiersoorten: 'Cotton' en 'Zijdeglans'. Op deze papiersoorten komt folie heel mooi tot zijn recht!

Bekijk ook de beschrijvingen van alle papiersoorten en bestel onze papierwaaier.

Bij stanskaartjes geldt: 2-3 dagen levertijd

Extra bewerkingen
Kies je ook voor folie op je kaartje? Dan is dit nog een extra bewerking. De levertijd is dan 3-4 werkdagen

Proefkaarten worden met de brievenbuspost gestuurd en zijn niet altijd de volgende dag in huis. Oplages worden met Track en Trace via PostNL verstuurd en zijn over het algemeen de volgende dag in huis.

UIT DEZELFDE SERIE

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code