Stanskaart Senna - artic bergen voor
Stanskaart Senna - artic bergen binnen
Formaat: Stans30x14 berg2

Stanskaart Senna - artic bergen

Bijzonder stoer geboortekaartje in de vorm van bergjes. Door het zwart wit krijgt het een artic gevoel maar je kan het ook een ander kleurtje geven. Dit kaartje is echt iets bijzonders op de mat en zet leuk neer.

Je kan het kaartje online zelf aanpassen en bestellen. Je kan bij ons gratis 2 proefkaarten bestellen. Dan kan je thuis goed bekijken hoe de kleuren en het papier uitkomen. De proefkaartjes worden niet gestanst, je ziet dan een roze lijn waar de uitsnede komt. De oplage wordt uiteraard wel gestanst geleverd!

Houdt er rekening mee dat er ivm het stansen 1 werkdag extra levertijd bij komt.

Papieradvies voor stanskaartjes

Kies je voor een stanskaartje? Dan zijn er vier papiersoorten waaruit je kunt kiezen als je geen folie op je kaartje wilt. Onze kaartjes-experts bevelen de papiersoorten 'Zijdeglans' en 'Klassiek' aan voor het mooiste resultaat voor een stanskaartje zonder folie, maar ook 'Standaard mat' en 'Cotton mooi stevig' zijn geschikt! Door te kiezen voor iets dikker papier, zoals 'Cotton mooi stevig', 'Zijdeglans extra dik' en 'Klassiek extra dik' geef je het stanskaartje ook dat luxe gevoel mee!

Het mooiste papier voor stanskaartjes met foliedruk

Wil je folie op een stanskaartje? Dan kun je kiezen uit twee papiersoorten: 'Cotton' en 'Zijdeglans'. Op deze papiersoorten komt folie heel mooi tot zijn recht!

Bekijk ook de beschrijvingen van alle papiersoorten en bestel onze papierwaaier.

Bij stanskaartjes geldt: 2-3 dagen levertijd

Extra bewerkingen
Kies je ook voor folie op je kaartje? Dan is dit nog een extra bewerking. De levertijd is dan 3-4 werkdagen

Proefkaarten worden met de brievenbuspost gestuurd en zijn niet altijd de volgende dag in huis. Oplages worden met Track en Trace via PostNL verstuurd en zijn over het algemeen de volgende dag in huis.

UIT DEZELFDE SERIE

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code