sluiten

Registreren   Inloggen

Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.


Ik ben geïnteresseerd in:
Heb je al een account? Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in.
Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

  • Eerste proefdruk GRATIS
  • De leukste collectie bijzondere kaartjes
  • Fijne service!

Geboortekaartjes met een wiegje

Een wiegje is een lief en herkenbaar symbool voor een pasgeboren kindje, net als een ooievaar. Een grote broer of zus die schattig het wiegje in kijkt. 

alle kaartjes jongen meisje

Een wiegje is een lief en herkenbaar symbool voor een pasgeboren kindje, net als een ooievaar. Een grote broer of zus die schattig het wiegje in kijkt. 

Soort
Thema
 Toon meer
Extra bijzonder
Designers & Collabs
Formaat
Kleurtinten
 Toon meer
Filter
Filters
  • Soort
  • Thema
  • Extra bijzonder
  • Designers & Collabs
  • Formaat
  • Kleurtinten

Lieve geboortekaartjes met een wiegje

Een wiegje is een lief en herkenbaar symbool voor een pasgeboren kindje, net als een ooievaar. Een baby slaapt de eerste weken van zijn of haar leven doorgaans in een wieg, dichtbij de kersverse ouders. Illustraties of afbeeldingen van een wiegje zien we daarom vaak terug op geboortekaartjes. Staat er een wiegje op een kaartje, dan kan dat maar één ding betekenen: er is een baby geboren!

Wiegjes in verschillende stijlen

Of er nu een jongen of meisje geboren wordt, een geboortekaartje met een wiegje kan altijd! Door de kleuren, lettertypes en illustraties te kiezen die helemaal bij jullie stijl passen, maak je jullie mooiste geboortekaartje met wiegje. Natuurlijk zien we verschillende stijlen wiegjes, die lichten we graag even toe. Kies zelf maar uit welke stijl wiegje beste bij jullie past!

Rotan wiegje

Rotan is helemaal hip in de babykamer. Die schattige rotan wiegjes worden vaak handgemaakt en zijn super stijlvol. Niet gek dat een rotan wiegje ook als eyecatcher wordt gebruikt op geboortekaartjes. Zo geef je jullie geboortekaartje een prachtige boho uitstraling.

Vintage wiegje

Als je jullie geboortekaartje een vintage of retro look wilt geven, is een wiegje dé manier. Hoe je een vintage wiegje herkent? Vaak zijn vintage wiegjes gemaakt van hout, met mooie ronde vormen die uit het hout zijn uitgesneden. Ook schommelwiegen vallen onder de noemen ‘vintage’. Ook écht retro zijn de gevlochten wiegjes, niet helemaal hetzelfde als de rotan wiegjes, maar wel vergelijkbaar qua uitstraling. Een hemeltje mag natuurlijk niet ontbreken bij een vintage wiegje! Dit zien we dan ook terug op de illustraties van wiegjes op geboortekaartjes.

Handgetekende wiegjes

In onze collectie vind je veel unieke geboortekaartjes, speciaal ontworpen door geselecteerde designers en illustratoren. Zij ontwerpen ook geboortekaartjes met handgetekende wiegjes. Bijvoorbeeld de schattige kaartjes van Nadine Illustraties, met een lieve, minimalistische tekening van een wiegje.

Silhouetje van een wiegje

Geboortekaartjes met silhouetjes zijn al prachtig van zichzelf! Met een geboortekaartje met een silhouet van een wiegje kan je ook alle kanten op. We zien het wiegje in combinatie met een silhouetje van een broertje of zusje, die trots de pasgeboren baby in de wieg bewondert! Of een wiegje met een lief silhouetje van een muziekmobiel en kinderspeelgoed. Maak jullie geboortekaartje met wiegje compleet met silhouet-illustraties van sterren, de maan, bloemetjes of hartjes. Zo leuk!

Wiegjes en dieren

Op geboortekaartjes met een wiegje zie je ook vaak dieren afgebeeld. Bosdieren, zoals konijntjes, een vosje of een hertje, maar ook huisdieren, zoals de kat of hond. Want als zelfs dieren komen kijken bij de wieg, is er wel iets héél bijzonders aan de hand!

Een wiegje op wielen

Met een wiegje op wielen bedoelen we eigenlijk gewoon een kinderwagen! Maar het past qua stijl wel goed bij de geboortekaartjes met een wiegje. Bij de kinderwagens zien we ook veel silhouetjes terug. En populair zijn de klassieke kaartjes met een ouderwetse kinderwagen, die met zo'n mooie kap, één groot wiel en een kleiner wiel. Helemaal retro!

Wiegje geboortekaartje met een labeltje

Wil je iets extra's op je geboortekaartje met wiegje? Maak dan een geboortekaartje met labeltje. Een labeltje van kraft, kalkpapier of karton fleurt ieder geboortekaartje op! Jullie bepalen helemaal zelf wat erop het labeltje komt te staan: een tekst, een illustratie of misschien wel een combinatie. Een labeltje maak je vast met een strikje, een touwtje of een clipje. Hoe je het ook doet, met een labeltje is jullie wiegje geboortekaartje een nóg specialer kaartje!

Wiegje geboortekaartjes met speciale vorm

Wil je jullie geboortekaartje met wiegje nét even anders? Kies dan voor een geboortekaartje met een speciale vorm. Een 3d-geboortekaartje bijvoorbeeld, of een tentkaartje. Die kaartjes zijn gevouwen in de vorm van een tipi-tent, zodat je ze mooi neer kan zetten. Ook zijn drieluik geboortekaartjes (ook wel bekend als zigzag kaartjes) een leuke manier om jullie kaartje een andere twist te geven.

Folie op je geboortekaartje met wiegje

Hebben jullie je favoriete kaartje met wiegje gekozen? Dan is het vaak ook mogelijk om als optie folie aan je geboortekaartje toe te voegen. Met foliedruk laat je een kaartje echt stralen! Het glimmende folie geeft een mooi, luxe effect aan jullie kaartje. Je kan zelf de kleur folie kiezen die het mooiste bij jullie kaartje past: goudfolie, zilverfolie, roséfolie of koperfolie. Maar ook zwartfolie of witfolie is mogelijk. Of folie een optie is bij jullie kaartje, zie je als je het kaartje gaat aanpassen. Wil je meer weten over folie op je kaartje, wat het is en hoe het precies werkt? Bekijk dan onze speciale pagina met uitleg over foliedruk. En als je hulp nodig hebt bij het toevoegen van folie aan je kaartje, dan helpen onze kaartjes-experts je graag.

Ontwerp jullie mooiste geboortekaartje helemaal zelf

Op onze website kan je helemaal zelf jouw mooiste geboortekaartje ontwerpen. In onze collectie vind je zowel kaartjes voor jongens als kaartjes voor meisjes. Met onze online ontwerptool pas je jullie favoriete kaartje helemaal naar wens aan. Een eigen gekozen achtergrond, de mooiste kleuren, sierlijke of juist hippe lettertypes. Je kunt de teksten zo groot of klein maken als je wilt en zelf kiezen waar je teksten of afbeeldingen neerzet. Uit onze goed gevulde beeldbank kies je vervolgens de illustraties en afbeeldingen die helemaal passen bij jullie stijl!

Weet je niet waar je moet beginnen met ontwerpen? Kijk dan eerst welke kaartjes jullie het meeste aanspreken en waarom. Is het de kleur, de stijl of de illustratie? Of misschien wel een combinatie? Als jullie daar samen uit zijn, is het maken van een geboortekaartje een stuk makkelijker!

Geboortekaartje op maat

Hebben jullie zoveel mooie ideeën, maar lukt het niet om deze tot leven te brengen in onze ontwerptool? Of wil je het helemaal anders dan de geboortekaartjes in onze collectie? Dan helpen we je graag door een geboortekaartje op maat te maken. Leg jullie wensen zo uitgebreid mogelijk uit aan onze kaartjes-experts. Zij ontwerpen dan een uniek geboortekaartje op maat dat helemaal bij jullie past! Mail ons voor de mogelijkheden!

GRATIS proefkaartje van jullie mooiste ontwerp

Hebben jullie het allermooiste proefkaartje gemaakt? Dan is het tijd om een gratis proefkaartje te bestellen! Zo krijg je het proefkaartje thuisgestuurd en kan je alvast de kleuren en het papier bewonderen. Want alleen met een proefkaartje krijg je de beste indruk hoe het ontwerp staat op het door jullie gekozen papier. Dat komt omdat de kleuren heel anders overkomen op een beeldscherm. En je wilt natuurlijk wel zeker weten hoe het geboortekaartje straks door de brievenbus komt bij vrienden en familie als jullie kindje er eindelijk is!

Een proefkaartje bestel je gemakkelijk door een account aan te maken. Dan ontvang je een code voor een gratis proefkaartje. Ook de verzending is gratis. Waar wacht je nog op? Maak je mooiste kaartje en bestel een proefkaartje!

Wil je een proefkaartje met folie bestellen? Ook dat kan, daarvoor betaal je een meerprijs van €5,00.

Zoon of dochter geboren? Regel gemakkelijk de geboortekaartjes!

We bewaren jouw ontwerp in je account als je een proefkaartje bestelt. Is jullie kindje geboren? Dan hoef je alleen in te loggen, het geboortekaartje staat al zo goed als klaar! Je hoeft alleen nog maar de juiste gegevens in te vullen, zoals de naam van jullie kindje (zeker als je op het ontwerp een dummy-naam hebt gebruikt). Maar ook de geboortedatum, het gewicht en het tijdstip van de geboorte.

Voordat je de kaartjes definitief bestelt, moet je zelf nog even checken of alle gegevens goed op het kaartje staan. Klopt alles? Dan bestel je de geboortekaartjes gemakkelijk online. Als je voor 12.00 uur besteld, worden ze dezelfde dag nog gedrukt en heb je de oplage snel in huis.

Onze kaartjes-experts helpen je graag!

Wil je dat we even meekijken met jullie ontwerp? Dan helpen we je graag. Ook met speciale verzoekjes of vragen over onze ontwerptool, kan je terecht bij onze kaartjes-experts voor persoonlijk advies. Via het meldcentrum in je persoonlijke account stuur je gemakkelijk een verzoek. Mailen mag natuurlijk ook!