sluiten

Registreren   Inloggen

Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.


Ik ben geïnteresseerd in:
Heb je al een account? Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in.
Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

  • Eerste proefdruk GRATIS
  • De leukste collectie bijzondere kaartjes
  • Fijne service!

Beestenboel geboortekaartjes

Zoveel leuke dieren bij elkaar, één vrolijke beestenboel! Als je een van deze geboortekaartje kiest, weet je zeker dat je de ontvanger een lach op zijn/haar gezicht krijgt!

alle kaartjes jongen meisje neutraal

Zoveel leuke dieren bij elkaar, één vrolijke beestenboel! Als je een van deze geboortekaartje kiest, weet je zeker dat je de ontvanger een lach op zijn/haar gezicht krijgt!

Soort
Thema
 Toon meer
Extra bijzonder
Designers & Collabs
Formaat
Kleurtinten
 Toon meer
Filter
Filters
  • Soort
  • Thema
  • Extra bijzonder
  • Designers & Collabs
  • Formaat
  • Kleurtinten

Geboortekaartjes met héél veel leuke dieren

Zoveel leuke dieren bij elkaar, één vrolijke beestenboel! Als je een van deze geboortekaartje kiest, weet je zeker dat je de ontvanger een lach op zijn/haar gezicht krijgt! Bij onze beestenboel geboortekaartjes spelen dieren de hoofdrol. En wie wordt er nou niet blij van een schattige giraf, lieve olifant of sterke leeuw? Ieder kaartje is helemaal naar wens aan te passen. In formaat en vorm, maar ook de kleuren, teksten en illustraties. Zo maak je van een jongenskaartje een geboortekaartje voor een meisje, of andersom.

Bosdieren, jungledieren en boerderijdieren

Hoe meer dieren, hoe meer vreugd! Kies je favoriete dieren uit en zet ze samen op een kaartje. In onze goedgevulde beeldbank vind je illustraties en afbeeldingen van verschillende soorten dieren, zoals bosdieren, dieren uit de jungle of boerderijdieren

De beestenboel compleet met stapeldieren 

De grootste onderop, de kleinste helemaal aan top! Stapeldieren zijn niet alleen populair als speelgoed, ook op je geboortekaartje kan je stapelen met dieren! Met de dieren illustraties die je in onze beeldbank vindt kan je helemaal los gaan met stapelen. 

Doen! Bestel een proefkaartje

Is het gelukt om een beestachtig leuk geboortekaartje te maken in de ontwerptool? Dan is het tijd om een proefdruk te bestellen. Je wil het geboortekaartje toch eerst in het echt zien voordat je de oplage bestelt? Snappen we heel goed! Bij het aanmaken van een account krijg je van ons een GRATIS proefkaartje! Want we weten als geen ander: pas als je een proef van het kaartje in handen hebt, kan je de kleuren goed zien en de kwaliteit van het door jou gekozen papier voelen.

Maak nu een account aan om een gratis proefkaartje te bestellen!

Zoon of dochter geboren? Kaartjes zijn snel geregeld!

We zetten het door jullie gemaakte geboortekaartje automatisch voor je klaar in je account, zodra je een proefkaartje heb aangevraagd. Is jullie kindje geboren? Dan hoef je alleen nog maar de laatste gegevens in te vullen en de kaartjes te bestellen. Het invullen van de gegevens (denk aan de naam, de datum, het gewicht en het tijdstip van de geboorte) én het bestellen doe je gemakkelijk online. Bestel je voor 12.00 uur? Dan worden de geboortekaartjes dezelfde dag nog gedrukt en heb je ze snel in huis.

Gratis advies van onze kaartjes-experts

Heb je een speciaal verzoek? Vragen over onze ontwerptool? Of wil je gewoon even dat we met je mee kijken? Geen probleem! Onze kaartjes-experts adviseren je graag. Stuur ons een e-mail of een verzoek via het meldcentrum in je persoonlijke account, en we geven je graag persoonlijk advies!