dataLayer = [];
Voor 12.00 besteld, dezelfde dag verwerkt.

Verwachte leverdatum: 27-08-2019

Vouw folie kaartje met hartje label 10x12 | Labels en tags | eenzijdig folie
> of zet op je verlanglijstje

Vouw stans hartje - 1 zijdig folie

Vouw stans hartje - 1 zijdig folie Hoe origineel is dat: een kaartje dat je neer kan zetten en met een labeltje eraan. Leuk om zo te versturen. Met een touwtje bind je de uiteinde aan elkaar en hang je het losse ster-label eraan!  Dit kaartje kan je zelf online ontwerpen met onze ontwerptool. Aan de hele voorzijde kan je folie toepassen in je ontwerp. Je kan kiezen tussen goud, zilver of koper (combinatie is niet mogelijk). Gebruik de volgende kleurcodes voor het aangeven van de folie: Goud  #CF9F24   / Zilver  #C6C6C6  / Koper  #C17923 Een proefdruk van dit geboortekaartje is nog niet gestanst en voorzien van folie, maar geeft wel gelijk een goede indruk van hoe de kleuren en het papier overkomen!

  • Een heel origineel geboortekaartje!
  • Een stanskaartje heeft een extra levertijd, houd rekening met 2 werkdagen.
  • Bestel 2 gratis proefkaarten (deze zijn nog niet gestanst maar je ziet wel de stanslijnen)
  • Advies: kies voor de enkele labels voor het extra dikke papier voor een mooi stevig resultaat! De stanskaartjes kunnen mooi op standaardpapier!
  • Bekijk de gehele collectie van Labels en tags
Bij de oplage ontvang je de kaartjes netjes gestanst en zonder roze lijnen. Je kan de kaartjes aan elkaar binden met een touwtje, splitpen of hechtring. Lees hier meer over op ons blog
BIJPASSENDE ENVELOPPEN

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code