sluiten

Registreren   Inloggen

Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.


Ik ben geïnteresseerd in:
Heb je al een account? Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in.
Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

  • Eerste proefdruk GRATIS
  • De leukste collectie bijzondere kaartjes
  • Fijne service!

Geboortekaartjes velvet

Deze geboortekaartjes lijken net echt velvet. Ze hebben alle eigenschappen. Lief, zacht & warm. Helemaal naar wens aan te passen.

alle kaartjes aparte vorm romantisch klassiek

Warme & lieve geboortekaartjes met een velvet look in verschillende kleuren.

Soort
Thema
Extra bijzonder
Designers & Collabs
Formaat
Kleurtinten
 Toon meer
Filter
Filters

Velours look op je geboortekaartje, voor de zachte warme uitstraling

Lief, zacht en warm, dat zijn de velvet look geboortekaartjes die we in de mooiste kleuren in de collectie hebben. Mooi zalm, donkerbruin of hip camel. De fluweelachtige print zijn net echt en spatten van je kaartje af. Helemaal als je deze laat drukken op ons cotton mooi stevig papier. Dan krijg je echt dat aaibare effect.

Uitgebreide collectie om voor jou aan te passen

Met de vele velvet kleuren in de beeldbank kan je jouw babykaartje helemaal naar wens aanpassen in de online ontwerptool. Makkelijk en leuk om te doen. En zo heb je altijd een persoonlijk en uniek geboortekaartje.

Fluweel look geboortekaartjes is ook mogelijk met folie

Alle velvet look geboortekaartjes kunnen ook heel goed met onze (digitale) folie. Mooi om te combineren met goudfolie, zilverfolie, koperfolie, rosegoud folie maar ook bijvoorbeeld zwart folie en wit folie. Wat folie precies is? Folie is een extra metallic laagje dat we op je kaart aanbrengen en geeft een echte shine! Prachtig en luxe voor een uniek kaartje en heel mooie met deze fluweellook. Bekijk ook onze grote collectie met folie.

Velvet look geboortekaartjes in alle vormen

We hebben de leukste vormen in de collectie. Wil je dus wat anders dan de vierkante kaart en ga je bijvoorbeeld voor een tentkaartje of een kaartje met labeltjes, dan kan dat ook. Bekijk hier al onze basisvormen, dan kan je zelf kiezen welke bijzondere layout jij je babykaartje wilt meegeven.