Geboortekaartjes velvet

Filters
Vind jouw mooiste kaartje:
  • Soort
  • Thema
  • Extra bijzonder
  • Designers & Collabs
  • Formaat
  • Kleurtinten
Koperfolie optie
Goudfolie
Goudfolie

Velours look op je geboortekaartje, voor de zachte warme uitstraling

Lief, zacht en warm, dat zijn de velvet look geboortekaartjes die we in de mooiste kleuren in de collectie hebben. Mooi zalm, donkerbruin of hip camel. De fluweelachtige print zijn net echt en spatten van je kaartje af. Helemaal als je deze laat drukken op ons cotton mooi stevig papier. Dan krijg je echt dat aaibare effect.

Uitgebreide collectie om voor jou aan te passen

Met de vele velvet kleuren in de beeldbank kan je jouw babykaartje helemaal naar wens aanpassen in de online ontwerptool. Makkelijk en leuk om te doen. En zo heb je altijd een persoonlijk en uniek geboortekaartje.

Fluweel look geboortekaartjes is ook mogelijk met folie

Alle velvet look geboortekaartjes kunnen ook heel goed met onze (digitale) folie. Mooi om te combineren met goudfolie, zilverfolie, koperfolie, rosegoud folie maar ook bijvoorbeeld zwart folie en wit folie. Wat folie precies is? Folie is een extra metallic laagje dat we op je kaart aanbrengen en geeft een echte shine! Prachtig en luxe voor een uniek kaartje en heel mooie met deze fluweellook. Bekijk ook onze grote collectie met folie.

Velvet look geboortekaartjes in alle vormen

We hebben de leukste vormen in de collectie. Wil je dus wat anders dan de vierkante kaart en ga je bijvoorbeeld voor een tentkaartje of een kaartje met labeltjes, dan kan dat ook. Bekijk hier al onze basisvormen, dan kan je zelf kiezen welke bijzondere layout jij je babykaartje wilt meegeven.