Geboortekaartjes met strikjes

Filters
Vind jouw mooiste kaartje:
Goudfolie optie
Goudfolie optie

Geboortekaartjes met strikjes in trendy stijl

Geboortekaartjes met strikjes zijn tijdloos prachtig. In combinatie met de folie, ook helemaal een trendkaartje van nu. Het design mag ook rustig en strak zijn. Want wanneer je kiest voor een satijnen strikje, dan voegt deze al veel aan het ontwerp toe. Onze grote strikjes in het assortiment maken echt een statement. We hebben de strikjes in de prachtige tinten. Zoals champagne, zilverblauw en rosegoud en natuurlijk het mooie oud roze. Je voegt de strikjes zelf los toe aan je kaartje. Op zoek naar een ander kaartje? Bekijk dan onze collectie geboortekaartjes, jongenskaartjes of meisjeskaartjes.

Oud Hollands papier

Geboortekaartjes met strikjes worden vaak gedrukt op Oud Hollands papier met geschepte randen. Ook dit papier hebben wij in het assortiment, in onze ambachtelijke collectie. maar dit kan je niet zelf online ontwerpen. Cotton mooi stevig is een papiersoort dat heel goed overeenkomt met Oud Hollands papier, alleen dan zonder de geschepte raden. We kunnen hier ook digitaal folie op toepassen zodat je echt een zeer mooi geboortekaartje hebt! Het papier is prachtig van kleur en de basis voor jouw geboortekaartjes met strikjes.

Diverse formaten

Je kan voor je geboortekaartje met strikje kiezen voor diverse formaten. De klassieke vierkante of rechthoekige kaart bijvoorbeeld. Zowel dubbel als enkel te krijgen. Of kies uit een van onze basiskaartjes formaten voor het formaat dat jij zoekt voor jouw strikjes geboortekaartje.

Met of zonder folie: jouw keuze

Je kan zelf kiezen of je wel of geen folie kiest bij jouw geboortekaartjes met strikje. En welke kleur folie je wilt. We hebben goud, zilver, koper, rosegoud maar ook wit en zwart folie in het assortiment. Wil je een folie kaartje zonder strikje, bekijk dan onze uitgebreide collectie met folie geboortekaartjes.

Voor jongens en voor meisjes

We hebben de mooiste tinten strikjes in het assortiment. Ook mooi zilverblauw die perfect is voor een jongenskaartje. Of champagne voor het luchtige effect. Natuurlijk vind je ook de klassieke roze strik in de collectie. Bekijk hier alle strikjes.

Vraag een proefkaartje aan

De strikjes kan je als proefsetje bestellen en combineren met jouw proefkaartje. Dan kan je heel goed zien hoe jouw combinatie van kaartje en strikje echt gaat worden. Zeker aan te raden, zo kan je ook heel goed alle teksten en verhoudingen goed in het echt beoordelen. Een proefkaartje is gratis. We vragen wel een meerprijs voor de folie bij een proefkaartje.