Ovale geboortekaartjes

Filters
Vind jouw mooiste kaartje:
  • Soort
  • Thema
  • Extra bijzonder
  • Kleurtinten

Geboortekaartjes in de vorm van een ovaal

Wil je ook een uniek geboortekaartje met een bijzondere vorm? Een kaartje in de vorm van een ovaal is zo'n geboortekaartje. Een super leuke én originele manier om jullie kleintje te verwelkomen! 

Ovale geboortekaartjes voor meisjes en jongens

Een geboortekaartje met een ovale vorm is leuk voor zowel jongens als meisjes. De meisjeskaartjes met ovale vorm combineer je makkelijk met verschillende stijlen en thema's. Een dier op je kaartje? Kan! Minimalistisch met folie? Ook mogelijk! Hip en botanisch? Ga ervoor! Voor de geboortekaartjes voor jongens zien we veel stoere kaartjes, met jungle of groen thema. 

Houten geboortekaartjes met ovale vorm

Van papier zijn ze al prachtig, de ovale kaartjes. Wil je het kaartje voor je zoontje of dochtertje nog een tikkeltje specialer? Ga dan voor een houten kaartje met ovale vorm. De houten kaartjes zijn een echt natuurproduct, waardoor ieder kaartje uniek is. 

Ovaal geboortekaartje zelf maken

Alle ovale geboortekaartjes die je op deze pagina ziet, kun je helemaal naar eigen wens aanpassen. Ga naar je favoriete kaartje, klik op 'Bewerk dit kaartje' en ga helemaal los in de ontwerptool. Pas de achtergrond, kleuren, teksten, afbeeldingen en illustraties aan en voeg je eigen teksten toe. Wil je jouw creatie opslaan? Maak dan een account aan (dan krijg je gelijk een code voor een gratis* proefkaartje)!

Wil je weten wat je op een geboortekaartje schrijft? In onze Creative Hub geven we tips wat je op je kaartje zet. Of bekijk onze selectie met leuke gedichtjes en teksten voor op je geboortekaartje

Zo bestel een proefdruk van je favoriete kaartje

  1. Maak je mooiste kaartje in de ontwerptool
  2. Maak een account of log in (bij het aanmaken van een account krijg je de code voor het proefkaartje)
  3. Klik op 'controleer & bestel' en vervolgens op 'proefkaart bestellen'
  4. Kies het aantal en de gewenste papiersoort
  5. Klik op 'Ga naar betalen': hier voer je jouw gegevens in én de code voor de gratis* proefkaart (je ziet aan de rechterzijde dat de proefkaart niet wordt doorberekend)

* Op een gratis proefkaartje zit geen foliedruk. Wil je een proefkaart met echte folie? Dat is mogelijk. We rekenen een toeslag van €5,00 per proefkaart. Omdat foliedruk een extra bewerking is (een speciale druktechniek) is de levertijd voor proefkaartje met folie 3-4 werkdagen.