sluiten

Registreren   Inloggen

Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.


Ik ben geïnteresseerd in:
Heb je al een account? Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in.
Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

  • Eerste proefdruk GRATIS
  • De leukste collectie bijzondere kaartjes
  • Fijne service!

Geboortekaartjes met maan en sterren

Maan en sterren op je geboortekaartje is superlief en helemaal van nu. Vooral bij een strak en simpel kaartje maken de maan en sterren jouw design helemaal compleet. Een geboortekaartje met maantje en sterretjes kunnen zowel voor een jongen als een meisje. Bekijk hier de hele collectie!

alle kaartjes jongen meisje aparte vorm

Maan en sterren op je geboortekaartje is superlief en helemaal van nu. Vooral bij een strak en simpel kaartje maken de maan en sterren jouw design helemaal compleet

Soort
Thema
 Toon meer
Extra bijzonder
Formaat
 Toon meer
Kleurtinten
 Toon meer

Clean en strakke geboortekaartjes met maan en sterren

Omdat een maantje en sterretjes heel subtiel kunnen worden toegepast in jouw design, zijn ze uitermate geschikt voor een strak en clean geboortekaartje. Een mooie achtergrond kleur, de naam groot voorop het kaartje (immers, de ‘hoofdrol’) en dan afstylen met enkele sterretjes en de maan! Prachtig en stijlvol! !

Geboortekaartjes met sterretjes perfect met folie (goud, zilver, koper of rosegoud)

De sterretjes kunnen, heel leuk, nog een extra touch krijgen door een shine effect van folie toe te voegen. Folie is een extra bewerking op je kaartje waarmee je plaatselijk echte glans toevoegt, in goud, koper, zilver of rosegoud. Bekijk hier de gehele foliecollectie. In de online ontwerptool kan je zelf aangeven waar je de folie wilt toepassen. Zo kan je een paar sterretjes en het maantje bijvoorbeeld voorzien van folie. En natuurlijk de naam. Voor welke kleur folie ga jij?

Trendalert: de maanstanden en sterrenbeelden op je geboortekaartje

Leven met de maan en sterren is helemaal van nu. Veel kindjes worden echt met volle maan geboren. Het begin van een nieuw cyclus. Hoe leuk is het om de maanstand mee te geven op het geboortekaartje. Of juist de stand van de sterren in de vorm van het sterrenbeeld? In de beeldbank kan je precies de illustratie vinden die je nodig hebt voor jouw kaartje.

Lief: maan en sterren gecombineerd met een silhouetje

Onze uitgebreide silhouetjes beeldbank kan je voor elk kaartje gebruiken en zijn heel leuk te combineren met maantje en sterren. Leuk met een wereldbol, voor een broertje of een zusje. En helemaal passend bij heel veel leuke geboortegedichtjes met sterren zoals ‘Never stop looking up’.

Labeltjes met sterretjes, een prachtige toevoeging aan jullie geboortekaartje

Je kan bij Lief Leuk & Eigen geboortekaartjes in de leukste vormen krijgen. Zo hebben we ook een paar unieke labelkaartjes in de collectie. Dan ontwerp je het kaartje en de label in één. Juist deze labeltjes kan je mooi illustreren met de maantjes en sterren!

Gratis advies van onze kaartjes-experts

Heb je een speciaal verzoek? Vragen over onze ontwerptool? Of wil je gewoon even dat we met je meekijken? Geen probleem! Onze kaartjes-experts adviseren je graag. Zo weet je zeker dat je jouw mooiste geboortekaartje maakt, met of zonder maan of sterren!

Tentkaartje met maan en sterren

Tentkaartjes zijn geboortekaartjes in de vorm van een tent. Door ze aan de onderkant te vouwen en bovenin vast te maken met een leuk touwtje of clipje blijft het kaartje rechtop staan. In de vorm van een tent! Tentkaartjes vallen door de aparte vorm onder geboortekaartje met speciale vorm. Voor als jullie geboortekaartje nóg specialer mag zijn.

Ontwerp je eigen geboortekaartje met maan en sterren

Heb je het kaartje gezien in de stijl die helemaal bij jullie past? Dan hoef je in onze ontwerptool alleen nog maar jouw eigen tekst toe te voegen. Of wat illustraties te verschuiven of aan te passen..

In onze beeldbank vind je de mooiste afbeeldingen en illustraties van maantjes, sterren en sterrenbeelden. Maar ook van dieren, silhouetten en jungle-elementen. Zo kan je jouw eigen kaartje helemaal samenstellen. Mix en match jouw mooiste kaartje voor jullie baby!

Kom je er niet helemaal uit met het maken van je kaartje? Dan helpen we je graag! Wil je een heel uniek en eigen kaartje? Dat kan! We maken ook geboortekaartjes op maat. Mail ons voor de mogelijkheden.

Een GRATIS proefdruk van je geboortekaartje met maan en sterren!

Is jullie geboortekaartje helemaal af en naar wens? Dan is het tijd om het geboortekaartje in het echt te bekijken! Zo fijn om even het kaartje in het echt te zien. Wellicht wil je nog net iets aanpassen! Snappen we heel goed! Daarom krijg je bij het aanmaken van een account een GRATIS proefkaartje van ons! Want we weten als geen ander: pas als je een proef van het kaartje in handen hebt, kan je de kleuren goed zien en de kwaliteit van het door jou gekozen papier voelen.

Maak nu een account aan om een gratis proefkaartje te bestellen!

Zoon of dochter geboren? Jullie kaartjes zijn snel geregeld

Je kaartje blijft altijd in je account staan, wanneer je deze hebt opgeslagen of een proefkaartje hebt aangevraagd. Is jullie kindje geboren? Dan hoef je alleen nog maar de laatste gegevens in te vullen en de kaartjes te bestellen. Het invullen van de gegevens (denk aan de naam, de datum, het gewicht en het tijdstip van de geboorte) én het bestellen doe je gemakkelijk online. Bestel je voor 15.00 uur? Dan worden de geboortekaartjes dezelfde dag nog gedrukt en heb je ze snel in huis.