Voor 12.00 besteld, dezelfde dag verwerkt.

Verwachte leverdatum: 28-09-2021
Hip geboortekaartje Olivier - CV voor
Hip geboortekaartje Olivier - CV binnen Hip geboortekaartje Olivier - CV binnen
Hip geboortekaartje Olivier - CV binnen
Formaat: Dubbel 10x15

Hip geboortekaartje Olivier - CV

De geboortekaartjes van Cécile Printemps zijn prachtig. De stoere kleuren en hippe designs met een vleugje scandinavie erbij. Met dit geboortekaartje in een patroon van lieve tijgertjes en een eigen foto heb je zeker een bijzonder kaartje. Je kan direct zelf de teksten aanpassen en een gratis proefkaartje bestellen. Wil je iets aan de kleuren laten aanpassen? Dat doen we graag voor je! Neem dan contact op met onze designers.

  • 10 x 15 cm - dubbele kaart
  • Staande kaart, vouw links
  • 11,4 x 16,2 cm (bekijk hier alle enveloppen in dit formaat))
  • Folie - dit kaartje is ook mogelijk met folie en kan je in de editor kiezen
  • Bekijk de opmaaktips over hoe je dit kaartje mooi kan opmaken & uitlijnen

Bij dubbele kaarten kan je uit 6 papiersoorten kiezen. Wil je een mooi luxe gevoel meegeven aan je kaart, kies dan voor een van onze mooie papiersoorten zoals luxe wit, klassiek of de de cotton mooi stevig. Papier geeft ook kleur mee aan je kaartje. Bekijk hier de beschrijvingen van alle papiersoorten en bestel een papierwaaier.

Voor kaartjes zonder extra bewerkingen geldt: VOOR 12.00 UUR BESTELD, DEZELFDE DAG GEDRUKT EN VERSTUURD (op werkdagen en mits het kaartje door onze kwaliteitscontrole komt)

Extra bewerkingen
Kies je voor folie op je kaartje? Dan is dit een extra bewerking en is de levertijd 3-4 werkdagen

Proefkaarten worden met de brievenbuspost gestuurd en zijn niet altijd de volgende dat in huis. Oplages worden met Track en Trace via PostNL verstuurd en zijn over het algemeen de volgende dag in huis.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code