sluiten

Registreren   Inloggen

Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.


Ik ben geïnteresseerd in:
Heb je al een account? Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in.
Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 • Eerste proefdruk GRATIS
 • De leukste collectie bijzondere kaartjes
 • Fijne service!
Soort
Thema
Extra bijzonder
Formaat
Kleurtinten
 Toon meer

Geboortekaartjes Amsterdam

Een bijzonder geboortekaartje in de stijl van Amsterdam. Bekijk de collectie!

alle geboortekaartjes jongen meisje neutraal

Een bijzonder geboortekaartje in de stijl van Amsterdam. Bekijk de collectie!

Filter
Filters
 • Soort
 • Thema
 • Extra bijzonder
 • Formaat
 • Kleurtinten

Geboortekaartjes met Amsterdam thema

Als échte Amsterdamse of Amsterdammer is het écht niet gek als je een mooi geboortekaartje in Amsterdam thema wilt! Met die herkenbare grachten, grachtenpandjes, de herkenbare Westertoren en molentjes. Zo'n typisch Amsterdams geboortekaartje is leuk voor een zoon én een dochter. Helemaal als je weet dat je de kleuren en teksten van ieder kaartje helemaal naar wens kunt aanpassen. Zo maak je zelf je mooiste kaartje! 

Geboren in Amsterdam

Wordt jullie kindje geboren in Amsterdam? En betekent deze stad superveel voor jullie? Dan kan je ervoor kiezen om een illustratie aan het kaartje toe te voegen die jullie aan Amsterdam doet denken. In onze uitgebreide beeldbank vind je zoveel leuke illustraties van grachtenpanden en Amsterdamse huisjes. Wil je écht iets unieks? Onze kaartjes-experts maken dan graag een kaartje op maat, helemaal in Amsterdam-stijl!

Extra mooi op Oud Hollands papier

Bij Lief Leuk & Eigen kan je ook kiezen voor geboortekaartjes op Oud Hollands papier. Dit papier heeft geschepte randen voor een extra bijzonder effect. Deze geboortekaartjes worden ambachtelijk gedrukt in 1 of 2 PMS kleuren. Combineer de Oud Hollandse Amsterdamse huisjes met Oud Hollands papier voor een verrassend en ambachtelijk geboortekaartje! 

Kaartje naar wens? Bestel een gratis proefdruk!

Heb je jouw Amsterdamse kaartje met veel liefde gemaakt in de editor en ben je tevreden over het resultaat? Dan is het tijd om een gratis proefdruk te bestellen. Je krijgt er één van ons, zodat je het kaartje eerst in het echt kunt bekijken. Met een proefdruk zie én voel je het kaartje zelf voordat je de oplage besteld na de geboorte van je zoon of dochter. En dat is een fijn idee! Je ontwerp kun je daarna altijd nog aanpassen (ook de naam van je kindje). 

 

Bestel in 5 stappen je proefkaartje

 1. Maak je mooiste kaartje in de ontwerptool
 2. Maak een account of log in (bij het aanmaken van een account krijg je de code voor het proefkaartje)
 3. Klik op 'controleer & bestel' en vervolgens op 'proefkaart bestellen'
 4. Kies het aantal en de gewenste papiersoort
 5. Klik op 'Ga naar betalen': hier voer je jouw gegevens in én de code voor de gratis* proefkaart (je ziet aan de rechterzijde dat de proefkaart niet wordt doorberekend)

Je geboortekaartjes snel en makkelijk bestellen

Als je proefkaartje naar gemaakt is, blijft 'ie in je account staan. Zo kan je na de geboorte van je zoon of dochter gemakkelijk en snel het officiële geboortekaartje bestellen. Met onze tips voor het bestellen van de oplage weet je zeker dat alles snel én goed geregeld is!