Voor 12.00 besteld, dezelfde dag verwerkt.

Verwachte leverdatum: 08-07-2020
Geboortekaartje sprinkles Robin - LD voor
Geboortekaartje sprinkles Robin - LD binnen Geboortekaartje sprinkles Robin - LD binnen
Geboortekaartje sprinkles Robin - LD binnen
Formaat: Dubbel 13x13

Geboortekaartje sprinkles Robin - LD

Geboortekaartje Robin met sprinkle motief in de kleur mint uit 2018 collectie van Little Dutch. Superlief en mooi door eenvoud, een vrolijk kaartje met verstrooide sprinkles. Vierkante dubbele kaart, een formaat wat mooi blijft staan. Er zijn verschillende kleuren beschikbaar en de teksten kan je naar wens aanpassen.

Bij dubbele kaarten kan je uit 6 papiersoorten kiezen. Wil je een mooi luxe gevoel meegeven aan je kaart, kies dan voor een van onze mooie papiersoorten zoals luxe wit, klassiek of de de cotton mooi stevig. Papier geeft ook kleur mee aan je kaartje. Bekijk hier de beschrijvingen van alle papiersoorten en bestel een papierwaaier.

Voor kaartjes zonder extra bewerkingen geldt: VOOR 12.00 UUR BESTELD, DEZELFDE DAG GEDRUKT EN VERSTUURD (op werkdagen en mits het kaartje door onze kwaliteitscontrole komt)

Extra bewerkingen
Kies je voor folie op je kaartje? Dan is dit een extra bewerking en is de levertijd 3-4 werkdagen

LET OP: bij folie en een oplage vragen we altijd via de mail akkoord en gaan we pas na dit akkoord drukken.

Proefkaarten worden met de brievenbuspost gestuurd en zijn niet altijd de volgende dat in huis. Oplages worden met Track en Trace via PostNL verstuurd en zijn over het algemeen de volgende dag in huis.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code