sluiten

Registreren   Inloggen

Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.


Ik ben geïnteresseerd in:
Heb je al een account? Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in.
Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

  • Eerste proefdruk GRATIS
  • De leukste collectie bijzondere kaartjes
  • Fijne service!

Bestel je stalen & het eerste voorstel

Ben je geïnteresseerd in de Speciale Geboortekaartjes en wil je graag vrijblijvend een digitaal voorstel ontvangen? Dat kan.

1. Wanneer je dat nog niet hebt gedaan, vul dan eerst het aanvraagformulier (klik hier) in. Je ontvangt dan een offerte op maat op basis van jullie wensen.
2. Ben je akkoord met de offerte, bestel dan op deze pagina de stalen + eerste pdf voorstel van het soort kaartje dat jullie hebben gekozen (Oud Hollands, Karton, Kraft of Letterpress) voor € 6,95
3. Als je bestelling binnen is, sturen we jullie de stalen toe. Tevens zoeken wij jullie formulier erbij en ontvang je binnen 3-4 werkdagen via de mail een eerste voorstel
4. Dit voorstel is geheel vrijblijvend en je kan dan nog altijd van je aanvraag afzien. De kosten van je aanvraag en de stalen worden niet geretourneerd.
5. Wil je ontwerpen combineren, een aanpassing in de illustratie of een aanpassing op maat, reken dan ook dit product af. Ook deze kosten zijn niet terug te vorderen wanneer je van het voorstel af ziet.

Waarom moet ik betalen voor een eerste voorstel en de stalen?

Het ontwerpen van een Speciaal Geboortekaartje is maatwerk, voor elke klant opnieuw. Hierdoor krijg je een prachtig product waar we graag aandacht aan willen besteden. Het is helaas niet haalbaar om deze aandacht volledig gratis te doen. Daarom vragen we een klein bedrag voor het maken van een digitaal voorstel en het toesturen van de stalen. Op deze manier kunnen jullie ook geheel vrijblijvend een voorstel aanvragen.

Heb je geen offerte aangevraagd en wil je alleen een kleurenstaal ontvangen? Dan kan je de basis kleurenstaal aanvragen.