sluiten

Registreren   Inloggen

Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.


Ik ben geïnteresseerd in:
Heb je al een account? Inloggen

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Vul je e-mailadres in.
Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

  • Eerste proefdruk GRATIS
  • De leukste collectie bijzondere kaartjes
  • Fijne service!


Hippe jongensnamen van A tot Z

 

Krijgen jullie een baby boy? Gefeliciteerd. Dan mogen jullie nu op zoek naar een bijzondere, unieke, aparte, stoere en lieve jongens babynaam! Wij zien heel veel leuke namen voor jongens voorbij komen op alle leuke geboortekaartjes die we al jarenlang maken. Die delen wij hier graag met jullie! Bekijk ze allemaal, van A tot Z!

Bekijk ook Hippe meisjesnamen van A tot Z

Hoe staat jullie naam op een geboortekaartje?

- TIP: Gratis proefkaartje bij een account -

Om de naam echt goed te zien, is het heel leuk om deze op een geboortekaartje te zetten in het mooiste lettertype! Zo zie je direct hoe mooi jullie naam eruit komt te zien. En wist je dat je een GRATIS proefkaartje ontvangt wanneer je een account aanmaakt? Direct even doen dus!

Geboortekaartje klassiek foliedruk letterpress - Hugo
Jongens geboortekaartje met silhouetjes van broertjes op avontuur - Bram
Minimalistisch en strak geboortekaartje met vogel en goudfolie – Zion
Geboortekaartje zoon met typografische letters en velvet look - Jaxx


Bekijk alle leuke jongenskaartjes, en plaats jouw naam in het kaartje

Hoe kies je een leuke jongensnaam?

 

Tip 1:

Maak onafhankelijk van elkaar een lijstje met jouw leukste namen. Schrijf deze op een post it en plak deze op de spiegel. Zo zie je elke ochtend bij het tandenpoetsen alle namen en kan je er aan gaan wennen. Want elke naam is even wennen.

Tip 2:

Zeg de naam van jullie voorkeur ook een paar keer hardop. Klinkt hij dan ook nog mooi? Waarschijnlijk leggen jullie beiden de klemtoon net iets anders maar bij beiden moet de naam natuurlijk nog even mooi klinken!

Tip 3:

Denk ook goed na over de spelling van de naam. Sommige kiezen voor een 'exotische' spelling (Laszlo). Ene kant is het leuk maar het kan later wel een lastig zijn voor jullie zoon.

Tip 4:

Wat blijkt: ouders hebben vaker spijt als ze een naam hebben gekozen die vaak voorkomt. Je wilt je kindje graag ook een unieke identiteit meegeven. Wees hier van bewust en sla altijd even de top 20 namen van dit moment erop na!

 

Het verhaal van Dorien (founder van Lief Leuk & Eigen), moeder van 2 dochters

"Wij hebben onze dochter Julot genoemd, een combinatie van Juul en Lot. Onze dochter moet nu wel regelmatig haar naam spellen. Veel leraren spreken het op zijn Frans uit. Soms vindt het lastig dat ze een bijzondere naam heeft gekregen, maar ik denk dat ze het ook wel leuk vindt dat ze 'anders' heet. Heel leuk dat zo'n anderhalve jaar geleden ook een Julot is geboren, vernoemd naar onze dochter! Onze oudste dochter heet overigens Jip. Wel lekker duidelijk. Maar soms vragen ze naar 'hem', haha... Wel hebben we er bewust voor gekozen om een tweede naam mee te geven. Dan hebben ze altijd nog een uitwijk mogelijkheid!"