Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.

Mijn gegevens


Ik ben geïnteresseerd in:

Met deze informatie kunnen wij onze service optimaliseren.


Heb je al een account? Inloggen

Gribbeltje heeft ook geboortekaartjes! Bekijk ze allemaal >

css code, niet verwijderen

Gribbeltje geboortekaartjes

Ken je de stijl geboortekaartjes van Gribbeltje al? Dat zijn kaartjes waar de kleur vanaf spat! Ze heeft een collectie vrolijke en strakke geboortekaartjes met de liefste kindjes. Samen met een broertje of zusje of met kat of hond zijn het echte lieve familiekaartjes.

Stel je eigen gezin samen: de DIY collectie

Wil je je eigen gezin samenstellen in Gribbeltje stijl? Kies dan voor de DIY collectie! Hier kan je zelf alle afbeeldingen samenstellen en plaatsen. Zo heb je altijd een bijzonder geboortekaartje dat helemaal bij jullie gezin past. Ook de kleuren kan je aanpassen naar eigen wensen.

Ontwerp op maat

Gribbeltje tekent ook graag een illustratie op maat voor jullie. Hebben jullie een specifieke wens voor de illustratie? Laat het gerust weten, want dan maakt Danielle van Gribbeltje een afbeelding exclusief voor jullie.

Gratis proefkaartje van Gribbeltje

De geboortekaartjes van Gribbeltje vind je exclusief bij Lief Leuk & Eigen en nergens anders. Heb je een mooi kaartje gezien? Dan kan je deze helemaal zelf samenstellen en een gratis proefkaart bestellen. Zo zie je zelf hoe mooi de drukwerkkwaliteit is en welke papiersoort het beste bij jullie kaartje past!