Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.

Mijn gegevens


Ik ben geïnteresseerd in:

Met deze informatie kunnen wij onze service optimaliseren.


Heb je al een account? Inloggen

Letterpress geboortekaartjes - alle mogelijkheden

Letterpress relief foliedruk Lief Leuk & Eigen

1. Letterpress reliëf foliedruk

Waar bij de traditionele letterpress de letters in het karton zijn gedrukt, hebben we nu ook relief foliedruk. Dit is een digitale manier van drukken waardoor de letters bovenop de kaart liggen, in relief. Een prachtige techniek waarbij dezelfde folie wordt gebruikt als bij letterpress foliedruk. Alleen ligt de tekst dus OP de kaart ipv erin.

Voordelen van deze techniek is dat je geen stempels hoeft te maken. Dit is een digitaal procede. Hierdoor heb je niet de hoge opstartkosten zoals bij het ambachtelijk proces.

Letterpress folie relief opmaak

2. Letterpress opmaak

Digitaal gedrukt kaartje maar dan wel met een letterpress look opmaak! De traditionele 'blok'opmaak die zo typerend is voor letterpress, kan je natuurlijk ook voor elk kaartje gebruiken. Zo krijg je toch die leuke stoere uitstraling van letterpress voor je geboortekaartje. Deze opmaak hebben we zowel voor een jongen als voor een meisje natuurlijk!

Ook deze kaartjes worden digitaal gedrukt (met of zonder folie relief) en heb je niet de hoge opstartkosten zoals bij ambachtelijk letterpress. Als je jouw design combineert met een mooie papiersoort heb je ook een prachtig geboortekaartje!

Letterpress diepdruk Lief Leuk & Eigen

3. Ambachtelijk letterpress

De ambachtelijke letterpress geboortekaartje kenmerkt zich door de echte diepdruk. Met een op maat gemaakte stempel wordt iedere kaart ingedrukt. Door de stempel komt het design in de kaart te liggen (diepdruk). Dit kan je met en zonder folie doen. Per kleur wordt er een stempel gemaakt en het kaartje gedrukt. Kies je voor 2 kleuren, dan heb je dus 2 stempels en 2 drukgangen. Een prachtig ambachtelijk proces, die met zorg wordt uitgevoerd. Deze kaartjes worden niet digitaal gedrukt. Het design gaat via onze design studio. Lees hier meer en vraag een offerte op maat aan