Geboortekaartje dubbel - Fedde DIY voor
Geboortekaartje dubbel - Fedde DIY binnen Geboortekaartje dubbel - Fedde DIY binnen
Geboortekaartje dubbel - Fedde DIY binnen
Formaat: Dubbel 10x21

Geboortekaartje dubbel - Fedde DIY

Een stoer geboortekaartje met kraftlook en een prachtig silhouette! Dit jongetje zet de sterren aan de hemel en de maan is getuige! Een kaartje dat gemakkelijk zelf is aan te passen. En je kunt niet alleen de teksten en het lettertype wijzigen - ook de illustraties pas je gemakkelijk zelf aan in deze DIY-geboortekaart. De kleuren en de achtergronden, alles is naar jouw wens op te maken!

Dat is pas fijn. Zo wordt het echt jouw ontwerp geboortekaartje. En wil je onze hulp even gebruiken dan kan dat altijd!

 

Bij dubbele kaarten kan je uit 6 papiersoorten kiezen. Wil je een mooi luxe gevoel meegeven aan je kaart, kies dan voor een van onze mooie papiersoorten zoals luxe wit, klassiek of de de cotton mooi stevig. Papier geeft ook kleur mee aan je kaartje. Bekijk hier de beschrijvingen van alle papiersoorten en bestel een papierwaaier.

Voor kaartjes zonder extra bewerkingen geldt: VOOR 12.00 UUR BESTELD, DEZELFDE DAG GEDRUKT EN VERSTUURD (op werkdagen en mits het kaartje door onze kwaliteitscontrole komt)

Extra bewerkingen
Kies je voor folie op je kaartje? Dan is dit een extra bewerking en is de levertijd 3-4 werkdagen

Proefkaarten worden met de brievenbuspost gestuurd en zijn niet altijd de volgende dag in huis. Oplages worden met Track en Trace via PostNL verstuurd en zijn over het algemeen de volgende dag in huis.

  • Stoer kaartje met kraft look
  • Pas aan en bestel een Gratis proefkaartje!
  • Ook geschikt voor folie
  • Hulp nodig? We kijken graag met je mee
  • Tip: Kies voor klassiek (extra dik) papier voor het echte kraft gevoel
UIT DEZELFDE SERIE

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code