Geboortekaartje DIY Aspen raket - kraft GB voor
Geboortekaartje DIY Aspen raket - kraft GB achter
Formaat: GRIBBELTJE - enkel 10X21

Geboortekaartje DIY Aspen raket - kraft GB

Drie, twee, een! En eindelijk is het zover! Jullie kleine ster schiet de wereld in! En met dit prachtige geboorkaartje van Gribbeltje kun je dit op spectaculaire wijze wereldkundig maken! De unieke beeldbank van Gribbeltje geeft je de kans om jouw kaartje helemaal naar eigen wens op te maken. De kleuren, illustraties en teksten zijn gemakkelijk aan te passen. Deze kaart heeft een prachtige raket met een unieke print. Maar je kunt ook voor een van de andere illustraties uit de DIY collectie kiezen.

Bestel deze kaart op een van de dikke papiersoorten voor een extra mooi resultaat en met de kortingscode GRP01 krijg je wel twee proefdrukken gratis!

Bij enkele kaarten kan je uit al onze papiersoorten (maar liefst 7 varianten) kiezen. Wil je een mooi luxe gevoel meegeven aan je kaart, kies dan voor een van onze EXTRA DIKKE varianten.
Ga je voor het mooie folie op je kaartje, dan kan je alleen kiezen uit de papiersoorten waarop folie mogelijk is (3 soorten).
Bekijk hier de beschrijvingen van alle papiersoorten en bestel een papierwaaier

Voor kaartjes zonder extra bewerkingen geldt: VOOR 12.00 UUR BESTELD, DEZELFDE DAG GEDRUKT EN VERSTUURD (op werkdagen en mits het kaartje door onze kwaliteitscontrole komt)

Extra bewerkingen
Kies je voor folie op je kaartje? Dan is dit een extra bewerking en is de levertijd 3-4 werkdagen

Proefkaarten worden met de brievenbuspost gestuurd en zijn niet altijd de volgende dag in huis. Oplages worden met Track en Trace via PostNL verstuurd en zijn over het algemeen de volgende dag in huis.

  • Speciale DIY collectie: stel dit kaartje zelf samen met de Gribbeltje-beeldbank.
  • Uitgebreide beeldbank om zelf jouw kaartje te ontwerpen
  • Prachtige stevige papiersoorten waaruit je kan kiezen.
  • TIP: maak een account aan en ontvang je kortingscode voor een GRATIS proefkaart.

Gribbeltje is exclusief verkrijgbaar bij Lief Leuk & Eigen

Bekijk de gehele collectie van Gribbeltje
< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code