Voor 12.00 besteld, dezelfde dag verwerkt.

Verwachte leverdatum: 14-07-2020
Geboortekaartje Doris waterverf - LD voor
Geboortekaartje Doris waterverf - LD binnen Geboortekaartje Doris waterverf - LD binnen
Geboortekaartje Doris waterverf - LD binnen
Formaat: Dubbel 13x13

Geboortekaartje Doris waterverf - LD

Lief en hip geboortekaartje met roze watercolor en gouden stipjes. Dit ontwerp is helemaal van nu! De teksten en lettertypes kan je helemaal naar eigen wens aanpassen. Dit design komt in meerdere varianten. Welke past bij jou?

Bij dubbele kaarten kan je uit 6 papiersoorten kiezen. Wil je een mooi luxe gevoel meegeven aan je kaart, kies dan voor een van onze mooie papiersoorten zoals luxe wit, klassiek of de de cotton mooi stevig. Papier geeft ook kleur mee aan je kaartje. Bekijk hier de beschrijvingen van alle papiersoorten en bestel een papierwaaier.

Voor kaartjes zonder extra bewerkingen geldt: VOOR 12.00 UUR BESTELD, DEZELFDE DAG GEDRUKT EN VERSTUURD (op werkdagen en mits het kaartje door onze kwaliteitscontrole komt)

Extra bewerkingen
Kies je voor folie op je kaartje? Dan is dit een extra bewerking en is de levertijd 3-4 werkdagen

LET OP: bij folie en een oplage vragen we altijd via de mail akkoord en gaan we pas na dit akkoord drukken.

Proefkaarten worden met de brievenbuspost gestuurd en zijn niet altijd de volgende dat in huis. Oplages worden met Track en Trace via PostNL verstuurd en zijn over het algemeen de volgende dag in huis.

BIJPASSENDE ENVELOPPEN

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code