LET OP: Houd vanwege drukte bij PostNL rekening met vertraging op zowel brievenbuspost als pakketpost.
Voor 12.00 besteld, dezelfde dag verwerkt.

Verwachte leverdatum: 22-01-2021
Stoer geboortekaartje Adventure- LD DIY voor
Stoer geboortekaartje Adventure- LD DIY achter
Formaat: LD - DIY Enkel 1

Stoer geboortekaartje Adventure- LD DIY

Helemaal van nu, dit stoere kaartje in zwart wit tinten met indianen thema. Lieve wigwams met een kampvuurtje, een echt geboortekaartje voor een stoere jongen! Je kan dit kaartje helemaal zelf samenstellen en aanpassen. Leuk om te doen. Al onze kaartjes worden gedrukt op prachtig dik papier. Bestel een gratis proefkaartje om het zelf te ervaren!

Bij enkele kaarten kan je uit al onze papiersoorten (maar liefst 7 varianten) kiezen. Wil je een mooi luxe gevoel meegeven aan je kaart, kies dan voor een van onze EXTRA DIKKE varianten.
Ga je voor het mooie folie op je kaartje, dan kan je alleen kiezen uit de papiersoorten waarop folie mogelijk is (3 soorten).
Bekijk hier de beschrijvingen van alle papiersoorten en bestel een papierwaaier

Voor kaartjes zonder extra bewerkingen geldt: VOOR 12.00 UUR BESTELD, DEZELFDE DAG GEDRUKT EN VERSTUURD (op werkdagen en mits het kaartje door onze kwaliteitscontrole komt)

Extra bewerkingen
Kies je voor folie op je kaartje? Dan is dit een extra bewerking en is de levertijd 3-4 werkdagen

Proefkaarten worden met de brievenbuspost gestuurd en zijn niet altijd de volgende dat in huis. Oplages worden met Track en Trace via PostNL verstuurd en zijn over het algemeen de volgende dag in huis.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code