Gratis proefkaartje voor jou!

Maak nu vrijblijvend een account aan en ontvang van ons een gratis proefkaartje.

Mijn gegevens


Ik ben geïnteresseerd in:

Met deze informatie kunnen wij onze service optimaliseren.


Heb je al een account? Inloggen

Cadeaus

Persoonlijke cadeaus

Persoonlijke cadeaus voor iedereen

Een blijvend aandenken van jouw geboortekaartje, dat is ontzettend leuk om te krijgen of cadeau te geven!

Posters

Wil je je geboortekaartje op posterformaat? Dat kan! Op deze pagina kan je je poster in verschillende formaten bestellen! Staat jouw kaartje er niet tussen? Mail ons jouw verzoek en we kijken of jouw kaartje gedrukt kan worden op posterformaat.

Canvas

Leuk voor aan de muur in de babykamer; een canvas van jouw geboortekaartje. We hebben een aantal voorbeelden staan. Staat jouw kaartje er niet tussen? Bestel het formaat naar keuze en mail ons jouw wensen.

Vlag

De vlag mag uit! Er is een kindje geboren! We kunnen in het thema van jouw kaartje een prachtige vlag maken. Bestel deze wel ruim voor de geboortedatum. De levertijd is 14 dagen. Mail ons je wensen.

Raamsticker

Een mooie aankondiging om op het raam te plakken. De easy-dot sticker plak je buiten op het raam en is eenmalig te gebruiken. Wederom, mail ons je wensen en wij maken een voorstel voor je.

Muursticker

Van een aantal kaartjes kunnen we een muursticker maken. We kunnen een illustratie uitsnijden of een vierkante sticker maken.

Heb je vragen en/of ideeën voor andere cadeaus? We denken graag met je mee. Hoge resolutie beelden geven wij niet uit voor reproductie i.v.m. beeldrecht van de illustratoren.